Sofiakyla-syysbanneri
 

Syksyinen tervehdys meidän Kylältä

***

Sofiantähdestä:

Vaikka kesä onkin ollut säänsä puolesta hyvin poikkeuksellinen on Sofiantähdessä nautittu siitä varsin perinteisesti. On käyty jäätelöllä sekä ulkoiltu lähialueilla päivittäin. Lisäksi ilonamme on ollut lauma lampaita, joita olemme saaneet aivan talon läheisyydessä käydä hoitamassa ja katselemassa. Rohkeimmat ovat myös päässeet lampaita silittämäänkin.

Ylisfestarit oli jälleen kesän odotettu kohokohta ja pian festareiden jälkeen vietettiin Sofiakylässä myös perhepäivää. Kesän aikana olemme saaneet kaksi uutta asukasta. Kesän jälkeen arki on alkanut ja päivä- sekä työtoiminta on lähtenyt hienosti käyntiin. Kovasti jo odotellaan uusia päivätoiminnan tiloja valmistuvaksi jolloin myös meidän asukkaidemme työmatka lyhenee ja helpottuu.

Nyt nautitaan hämärtyvistä illoista ja odotellaan syksyn värejä ihailtavaksi.

Sofiakylästä:

Sofiakylänkin kesä on kulunut lampaita rapsutellessa ja jäätelöä maistellen.

Talon auto on jälleen kuljettanut uskollisesti asukkaitamme mm. Haverin rannalle, Arboretumiin, Haiharan kartanolle, Kiviniityn kotieläinpuistoon ja moneen muuhun tuttuun retkipaikkaan. Omassa pihassa olemme nauttineet keinumisesta, pallopeleistä ja laavulla ovat paistuneet makkarat.

Viiru

Viiru

Elokuussa pääsimme Hovikummun väen vieraiksi. Parafest-leiriläiset nauttivat monipuolisesta musiikista, erilaisista toimintapisteistä ja iloisista uusista tuttavuuksista. Parafest-leirin jatkot tanssimme Ylisfestareilla.

Eläimet ovat meille kaikille tärkeitä. Mukavan paljon niitä onkin vieraillut meillä; kissoja, koiria ja laitumella olevat lampaat ovat saaneet hyvää hoitoa ja paljon rapsutuksia.

Nyt saamme hoivata Sofiakylän omaa kissaneitiä Viirua. Viiru saapui syyskuun alussa ja asuu Pihlajiston ryhmäkodissa, mutta on meidän kaikkien yhteinen lemmikki.

Sofiakylän Perhepäivä vietettiin 19.8.,

jolloin asukkaamme pääsivät mm. kokeilemaan erilaisia Malikkeen apuvälineitä, kuten polkupyörää johon oli mahdollista tulla kyytiin omassa pyörätuolissa istuen. Muutama hurja uskaltautui myös moottoripyöräajelulle! Mukana menossa olivat myös Sofiakylän Ystävät makkaranpaiston ja Alfa Romeolla ajelutuksen merkeissä, Kaverikoirat sekä infoa toiminnastamme ja kirpputoria.

Nokian Kumi MC ja Sons of Abraham toivat tullessaan biljarditurnauksen tuloilla hankkimansa pelilahjoituksen taloille. Lämmin kiitos kaikille mukavasta päivästä.

Perhepaiva 19.8.

Kokemusta rikkaampana Triken kyydissä :-)

Henkilökunnan esittely

Tällä kertaa esittäytyy Sofiantähden vastaava hoitaja Petri Haapasalo:

Hei,

Olen Petri Haapasalo Sofiantähden vastaava hoitaja.

Olen koulutukseltani Sairaanhoitaja ja aikaisempaa työkokemusta minulla on monipuolisesti psykiatrialta, vanhuspuolelta sekä lastensuojelusta. Sofiakylän palvelukseen tulin vuoden 2014 syksyllä ja olen viihtynyt todella hyvin. Työn ohessa olen käynyt lisäksi Jet tutkinnon.

t. Pete

156

Pete, Sofiantähden vastaava hoitaja

Sofiakylän toimintatalo

Sofiakylän uudisrakennus alkaa olemaan hyvällä mallilla ja alkuperäinen suunnitelma tammikuun alusta näyttäisi toteutuvan. Kiitos siitä Jatkeen väelle, jotka rakennuksilla ovat uurastaneet.

Tulossa siis päivä- ja työtoimintaa myös talon ulkopuolisille, lisää tilapäishoidon tiloja viikonlopuille ja väen ikioma kahvila.

havainnekuva

Havainnekuva uusista tiloistamme

Vapaita asiakaspaikkoja avautuvaan toimintakeskukseen voi kysyä riitta.peltonen@sofiakyla.fi.
Rekrytoimme myös uusia työntekijöitä eli jos olet kiinnostunut ohjaajan töistä toimintakeskuksessa lähetä cv Riitalle.

Kiitos asukkaillemme ja asiakkaillemme aurinkoisesta kesästä...vaikka ulkona satoi niin meillä paistoi :-). Yhdessä taas kohti Syksyn pimeneviä iltoja.

t. Riitta ja Sofiakylän väki

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company