Allereerst willen we iedereen die dit jaar 't Skônste Plekske heeft bezocht, bedanken voor weer een geweldig seizoen met veel gezelligheid, mooi weer,

     
skonsteplekske

Allereerst willen we iedereen die dit jaar 't Skônste Plekske heeft bezocht, bedanken voor weer een geweldig seizoen met veel gezelligheid, mooi weer, leuke gesprekken, ezel- en caviaplezier, borrelen rond de vuurkorf en vele andere leuke dingen. Hieronder vind je enkele nieuwtjes van 't Skônste Plekske.

DSC07515

Komend seizoen hebben we weer een beperkt aantal seizoensplaatsen beschikbaar en natuurlijk hebben we de mogelijkheid om het voorseizoen of naseizoen voor langere tijd een plekje te reserveren.

Gezien de grote belangstelling voor een plek in het voorjaar hebben we een tip voor mensen die langer willen reserveren: April en Mei (meivakantie + hemelvaart + pinksteren) voor € 550,- (2 volwassenen en 2 kinderen). Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

DSC00663  Large

Een leuk nieuwtje: Mazzel, onze Welsh Corgi Cardigan, is zwanger. Als alles goed verloopt zal ze rond 24 januari bevallen. Vader van de pups is Bowie, een hele mooie en lieve Cardigan reu in de kleur Brindle.
Mocht je interesse hebben in een pup dan laat maar even wat weten.

We zijn op dit moment bezig om een nieuw onderkomen te maken voor alle kinderfietsjes en skelters. Verder is de Wifi zender vernieuwd waardoor de ontvangst nog beter is. Bovendien zijn we volop aan het snoeien in de hagen en knotwilgen.

We hebben een leuk nieuw arrangement beschikbaar, namelijk Stappen en High Tea. In samenwerking met Theetuin Miss Hyacint is het mogelijk om met de ezels een wandeling naar deze leuke locatie te maken. In de mooie tuin kun je genieten van allerlei soorten thee en lekkernijen en kun je diverse bloemen bewonderen. Via een andere mooie route ga je later weer terug met de ezels naar 't Skônste Plekske.

IMG 2756

Rest ons nog om jullie een fijne jaarwisseling toe te wensen en een goed, gezond 2015 met veel mooi weer op 't Skônste Plekske in Schijndel.

Groeten, Monique, Arjan, Menno, Toby en Arne.
Ezelstal en Minicamping 't Skônste Plekske
Langstraat 34
5481 VP Schijndel
info@hetskonsteplekske.nl

skonste plekske 2
facebook twitter youtube
1px