Villa-Ilo-syysbanneri
 

Syysterveisiä Villa Ilosta!

Kesän lämpöä on ollut tarjolla aina elokuun loppuun asti. Toivottavasti saamme nauttia siitä vielä pitkälle syksyyn!

Kesän tapahtumia

Kesäteatteria ja musiikkiesityksiä oli tarjolla lähiympäristössä Lammen rannassa, sekä kävimme katsomassa Heinolan kesäteatterissa esityksen Pokka pitää. Siellä nauruhermoja testattiin moneen kertaan!

Torilla käytiin kahvilla ja mansikoita ostamassa. Lintutarhalla käyntikin oli ohjelmassa ja linnuille vietiin leipää tuliaisiksi. Vierailun päätteeksi nautittiin kahvit jäätelön kera. Lämmin kesä tarjosi mahdollisuuksia ulkoilla runsaasti ja nauttia kesän vehreydestä.

Elokuussa hoidettiin suut kuntoon. Heinolan hammashoitolasta suuhygienistit Eija ja Riina kävivät tarkistamassa asukkaiden suun kunnon. Samalla saatiin päivitetyt hoito-ohjeet. Suun terveydellä on suuri merkitys osana hyvinvointia!

Henkilökunnalle järjestettiin Alkusammutuskoulutus. Koulutus tapahtui Heinolan Pelastuslaitoksella. Teoriaosuuden jälkeen harjoiteltiin sammutuspeitteen ja sammuttimen käyttöä. Tärkeitä taitoja ylläpitää!

Vapaat paikat

Talo on täyttynyt mukavasti, vapaita paikkoja kannattaa kysellä Miralta p. 044 765 8072.

Esittelyssä Tuija

Hei! Olen Tuija. Villa Iloon tulin töihin hoiva-apulaiseksi toukokuussa 2016. Työn ohella opiskelin lähihoitajaksi, ja valmistuin lokakuussa 2018.

Koska ikäihmiset ja heidän hoitaminen on sydäntäni lähellä, lähdin syksyllä 2019 opiskelemaan validaatio-hoitajaksi. Validaatio=muistisairaan tarpeista lähtevä tunnetason vuorovaikutusmenetelmä.

Vapaa-aikaani vietän usein lastenlasteni kanssa. Myöskin matkailu Viroon on lähellä sydäntäni.

Syksyn tapahtumia

Syyskuun alussa haetaan näkökulmaa ja opitaan uutta Hollannissa, jossa mm. tutustutaan muistikylään. Hogeweyk on maailman toistaiseksi ainoa muistisairaiden kylä. Reissusta saamme varmasti ammennettua uusia hoitokäytäntöjä mm. muistisairaiden hoitoon ja päivätoimintaan.

Myöhemmin syksyllä järjestetään omaisten ilta. Ja ei aikaakaan kun aloitetaan suunnittelemaan jo pikkujouluja!

Hyvää syksyä kaikille!

Villa Ilon väki

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company