NWB-376x151-2020
 

Hej

Restriktionerne er ophørt og det er igen muligt at afvikle større events og arrangementer. Det er vi glade for.

Hos Nordic Wristbands er vi klar til at tage imod forespørgsler og tilbyder produktion og levering som hidtil. Produktionen kører som sædvanligt, nogle produkter f.eks. chip inlays er påvirket af den verdensomspændende mangel på råvarer, men vi gør alt for at imødekomme ønsker til såvel produkter som deadlines.

Dog vil det være en god idé ikke at bestille i sidste øjeblik, specielt hvis bestilling og produkt indeholder chip inlays.

Denne nyhedsmail introducerer nye produkter som plast armbånd fremstillet i genanvendeligt plast og en ny collection af smart wearables, armbånd, nøgleringe og keyhangers med mulighed for integrering af betalingsløsning.

Som noget nyt kan vi nu også tilbyde at fremstille, pakke og sende direkte til individuelle modtagere. Ring gerne til undertegnede på 2173 4262 eller send en mail for mere information.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

***

Armbånd i genanvendelig plastik

Skrmbillede 2021-09-14 kl. 11.41.44

L Armbånd i genanvendelig plastik

Skrmbillede 2021-09-14 kl. 11.42.03

Bredt armbånd i genanvendelig plastik

Hvis du skal bruge plastik armbånd, så vil du måske overveje dette nye miljøvenlige armbånd fremstillet af genanvendeligt plast.

Efter en omfattende proces og forsøg med materialevalg er vi nået frem til denne løsning som ikke kun miljøvenligt, men også et holdbart armbånd med de bedste elementer fra traditionelle PVC-armbånd. Disse armbånd er ideelle til flere dages brug og events, de er vandtætte, sikre og stærke og behagelige omkring håndleddet.

Armbåndet fås med pantone farvetilpasning ved hjælp af en CMYK -proces, kan special designes og fås med stregkode, QR-kode og serienummerering.

***

"SMART" WEARABLES - Med chip inlay til betaling

Skrmbillede 2021-09-15 kl. 14.43.27

"Smart" læderarmbånd 'The Rock'.

Denne wearable er udformet i et unikt look, der rocker. Armbåndet er lavet af vegansk eller ægte læder og kan præges med logo/tekst og leveres med en magnetisk metallås. Mellem lagene er der indsat en betalingschip, der konverterer denne seje livsstils accessories til din tegnebog til kontaktløse betalinger, når du først har linket det til dit kreditkort.

Denne wearable giver dine kunder en god merchandise-mulighed for at bære og bruge dit brand i deres daglige liv! Kontakt os for mere information og designmuligheder.

Fås med forskellige tilbehør, rem stile og farver - det eneste, du ikke kan ændre, er tykkelsen på armbåndets krop, hvor betalingschippen er placeret.

Skrmbillede 2021-09-15 kl. 14.47.35

"Smart" læderambånd 'The Fruit'

Giv dine kunders liv lidt farve med dette sjove, seje og alligevel klassiske design. Armbåndene er lavet af vegansk eller ægte læder og præget med dit eget design og så er de bløde og behagelige at have på. Grundet den betalingschip, der er indsat mellem lagene, bliver dette armbånd til din tegnebog til kontaktløse betalinger, når armbåndet først er knyttet til dit kreditkort.

Med muligheden for at tilføje andre tjenester til chippen, vil dine kunder snart kun bruge dit brand til deres daglige shopping og andre aktiviteter, og dit merchandise armbånd vil være en del af livsstilen og accessories hos dine kunder.

Fås i forskellige farver, sømstil og tykkelse - det eneste du ikke kan ændre er tykkelsen på armbåndets krop, hvor betalingschippen er placeret.

Kontakt os for alle tilgængelige farver og designmuligheder, vi har til vores smarte armbånd.

Skrmbillede 2021-09-15 kl. 14.51.41

"Smart" læder nøglering

Dette klassiske og elegante design kan blive en af de bedste repræsentanter for dit brand. Nu med den nye betalingschip indsat har vi gjort det endnu smartere og kan give dit brand mere synlighed end før. Ved at linke dit kreditkort til fjernbetjeningen konverteres det til din tegnebog til kontaktløse betalinger med muligheden for at tilføje flere tjenester.

Vi kan levere nøgleringe i forskellige former og størrelser og fremstillet af vegansk eller ægte læder med flere designmuligheder - vælg præget eller skærmtrykt eller begge dele!

Kontakt os for mere information.

Skrmbillede 2021-09-15 kl. 14.57.28

"Smart" nøglekæde i RPET med RFID

Nøglering og betalingsløsning i ét. Dette nyttige og bæredygtige produkt kan blive en af de bedste repræsentanter for dit brand. Med genbrugt PET-stof og smart (RFID/NFC inlay) patch af vegansk læder signalerer dette miljøbevidsthed.

Sammen med en af de mest moderne tekniske implementeringer i 2020'erne og ved at linke dit kreditkort til nøgleringen konverteres denne til din tegnebog til kontaktløse betalinger med muligheden for at tilføje flere tjenester.

Vi kan levere nøgleringe i forskellige farver og designs med den smarte del-badge lavet af vegansk eller ægte læder med flere designmuligheder - vælg præget, screen printed eller begge dele!

Kontakt os for mere information.

***
tyvek3pienikoko

Tyvek Armbånd

***
Skrmbillede 2021-09-15 kl. 15.02.50

Bæredygtige armbånd

Klima og miljøvenlige armbånd

Bæredygtige, klima og miljøvenlige stof armbånd Basic RPET, fremstillet af genanvendt polyester, har langt mindre CO2 udslip end armbånd af virgin polyester.

PET armbånd er et blødt, opsigtsvækkende, holdbart og miljøvenligt valg. Hele armbåndet kan blive specialdesignet og trykt i fuldfarve tryk med sublimations tryk. Materialet Recycled PET fremstilles recycled polyester .

Minimum bestilling 100 stk.
Standard størrelser: 1,5 cm x 35 cm og 2 cm x 35
Der kan trykkes i alle pantone farver.
Tryk: Sublimation
Lås: oval plastik lås, aluminum lås, G-lock, snap lock. Kontakt os for et tilbud.

Vi har også en lang række andre bæredygtige løsninger, spørg os gerne.

Fbheader

Nordic Wristbands

***

Tak fordi du læste med.

Vi står klar, hvis der skal drøftes armbånd og adgangskontrol muligheder eller andet, vi kan byde ind med.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

Nordic Wristbands

Helsinki | Copenhagen | Oslo | Tallinn | Zagreb | Munich | Strasbourg | Barcelona

 
         
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company