Fbheader
 

Nye RFID Armbånd, Refleks Armbånd og Festival Armbånd

Hej

Produktudviklingen står ikke stille hos Nordic Wristbands og med denne mail vil vi gerne introducere vores >>> RFID Stretch Armbånd >>> et specialdesignet og eksklusivt Læderarmbånd med RFID tag >>> Tyvek Armbånd - nu med RFID chip inlay samt et reflekterende... >>> Refleks Armbånd, og så selvfølgelig også noget om vores >>> Festival Armbånd.

STRETCH 1

Stretch RFID armbånd

Dette er et Stretch RFID wristband.

Materialet er polyester med en elastisk tråd indvævet, som gør det nemt og behagligt at bære og tage af/på.

Armbåndet kan sublimations printes med logo/tekst. RFID tagen er inde i selve armbåndet og holder din data beskyttet og sikker. Det er et letvægts og blødt armbånd, så man næsten ikke bemærker at det sidder på.

Stretch armbånd er ideelt til sport events, registrering af staff og meget mere - og det passer som hånd i handske, lige til at tage på.

***
WATCH 1

Læder armbånd med RFID

Og må vi introducere vores nye Customised Læder RFID Armbånd.

Kan bruges til f.eks. adgang, registrering eller check ind i virksomheder, betaling, VIP/Staff access kort eller lignende. RFID tag'en kan for eksempel også indeholde dit visitkort og data, som kan aflæses af kunder og nye kontakter, du møder på din vej.

Kan special designes iht. ønsker til både læder og Tag udseende og kvalitet. Spørg os gerne for et uforpligtende tilbud.

***

Tyvek armbånd - Nu med RFID inlay.

Ny sikker og holdbar løsning og som stadig tager sig godt ud. Tyvek RFID armbånd kan benyttes til ethvert event af kortere varighed eller f.eks. til tur pas i forlystelsesparker m.m. Tyvek RFID armbånd kan special designes i fuldfarve for at give det et premium og mere eksklusivt udseende og kan pt. leveres med Ultralight EV1, Ultralight C og SLI-X chip inlays. Kontakt os gerne for yderligere information.

Tyvek RFID

Tyvek RFID Armbånd

Tyvek17 3

Tyvek RFID fås med fuldfarve print

***
Refleks armband

Refleks Armbånd

For ekstra synlighed i mørket eller som en gimmick og feature til sommerens festivaler, events og koncerter Refleks Armbånd.

Nordic Wristbands har udviklet et stofarmbånd med en CE-godkendt reflekterende film. Refleks armbåndet fungerer som en refleks og dermed er armbåndet en sikkerhedsforanstaltning og personbeskyttende lysende refleks i mørket.

Det kan f.eks. bruges som give away med iøjnefaldende branding mulighed. Kan også benyttes af festivaler eller events som et ekstra synligt og oplysende armbånd. Kontakt os gerne for yderligere information.

***

Festival Armbånd. Selvfølgelig er der også de mere traditionelle festival armbånd og med en ny festival sæson foran os, er det ikke for tidligt at kigge på mulige løsninger for forårets og sommerens events, festivaler og arrangementer iøvrigt. Nordic Wristbands kan levere de fleste løsninger, med og uden RFID og med forskellige låse f.eks. en "High Security Lock" i form af G-Lock udviklet og patenteret af Nordic Wristbands. Alt kan special designes og tilpasses iht. ønsker til sikkerhed, design og materiale. Hør nærmere om mulighederne.

armbandstyper 1

Sublimationstrykt Satin Armbånd >>> Vævet Armbånd >>> Sublimationstrykt Polyester Armbånd

Nordic Wristbands er meget fokuseret på at kunne tilbyde klima og miljøvenlige armbånds løsninger. Vores RPET armbånd er fremstillet af Recycled Plastik. Det holder vi fast i, fordi vi lever i en tid med stigende plastik forurening og gerne vil bakke op om FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. RPET armbånd fra Nordic Wristbands er The Real Thing - Made out of Recycled Plastic (Recycled PET).

PicMonkey Collage-2

Bomulds Armbånd >>> Bambus Armbånd >>> RPET Armbånd

***
IMG 0802

RPET Lanyard fra Nordic Wristbands til P4G Topmøde

Tak fordi du læste med. Hvis du skal bruge armbånd, lanyards, neckhangers, keyhangers, sæson eller medlemskort, adgangskort, ID kort, VIP Kort, visitkort, Backstage pass, LED lysende Armbånd styret fra fjernkontrol, regnslag, ørepropper, scene/bagtæpper, startnumre til sport events og/eller RFID/NFC chip løsninger eller andet fra vores katalog, skal du være velkommen til at kontakte os for en dialog om mulighederne.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

Nordic Wristbands

Helsinki | Oslo | Copenhagen | Tallinn | Frankfurt am Main | Zagreb | Strasbourg | Barcelona

 
         
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company