Sofiakyla-syysbanneri
 

AURINKOISTA SYKSYÄ SOFIAKYLÄSTÄ

Kesä hurahti aktiivisissa merkeissä ja samoissa merkeissä jatkuu syksykin. Uusia ideoita, retkikohteita ja tapahtumia syntyy kuin sieniä sateella - katsotaan mitkä kaikki ehditään ja päästään toteuttamaan.

Viimeisin retki kesällä oli viikonlopun mökkireissu Ikaalisiin. Siellä nautittiin luonnosta ja päästiin poreisiin. Monta muuta retkeä tehtiin kesän aikana ja siksipä meitä kannattaakin seurata facebookissa sillä sieltä saa vinkkiä mitä kulloinkin keksitään ja tehdään.

Martat ja Martit

Aina kehitetään jotain uutta ja niinpä nytkin. Soffariklubilla aloitti uusi ryhmä Martat ja Martit.

Ryhmässä opetellaan käytännön taitoja mm. kotitaloutta, käsitöitä, kodinhoitoa ja -huoltoa. Opetellaan erilaisia martta-toimia sukupuolta katsomatta.

Leivotaan satokausikalenteria hyödyntäen, kerätään syksyn satoa ja mietitään mitä niistä voi tehdä. Korjataan ja ommellaan vaatteita, opetellaan siivousniksejä ja tehdään monipuolisia käsitöitä Klubin myyntipisteelle. Kuvassa itseommellut pipot.

Haluatko SoffariKlubin jäseneksi

SoffariKlubille päivä- ja työtoimintaan mahtuu vielä lisää innokkaita asiakkaita. Klubilla on monipuolista toimintaa: on digipajaa, omia bändejä, mielenkiintoisia kädentaitoja, retkiä, viikottain zumbaa ja kiva keittiö, missä kokata.

Mikäli kaipaat päivä- tai työtoimintapaikkaa ota yhteys petri.haapasalo@sofiakyla.fi tai puhelimitse 045-6601650.

Mukaan mahtavaan työporukkaan

Haemme myös muutamaa reipasta, iloista, kehitysvammatyön omakseen kokevaa lähihoitajaa aktiiviseen toimintaamme. Kysyä voit lisää: riitta.peltonen@sofiakyla.fi

Läheisten ilta 25.9. Soffariklubilla - aiheena nuoren muutto ja itsenäistyminen

Yhdessä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa järjestämme illan läheisille, joille nuoren muutto on ajankohtainen tai ajatuksissa.

Ilta alkaa klo 16.45 kahvitteluilla ja Sofiakylän bändin esityksellä, jatkuu omais- ja asiakaspuheenvuoroilla, jonka jälkeen käydään läpi muuttoon ja itsenäistymiseen liittyviä ajatuksia. Tilaisuuteen ilmoittautumiset: amanda.renard@sofiakyla.fi

Kehitysvammatyö ja Sofiakylä TV:ssä

Samoihin aikoihin viime vuonna elettiin taloissamme jännittäviä päiviä, kun Arman Alizad tiimeineen oli meillä kuvaamassa sarjaa Pohjantähden alla.

Itkua, naurua, ikimuistoisia hetkiä ja nyt saamme elää ne uudelleen. Jakso esitetään TV4:llä 16.9. klo 21. Muistathan katsoa.

Nautitaan yhdessä syksystä ja sen hämärtyvistä illoista.

Tunnelmallisin terveisin,
Riitta ja Soffarilaiset

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company