Havukodin syysterveiset Havukoti nousee hyvää vauhtia Outokummun Kuusjärvelle, Virkkulakylään ja ensimmäiset asiakkaat pääsevät muuttamaan heti vuode

 
Havukotil-syysbanneri

Havukodin syysterveiset

Havukoti nousee hyvää vauhtia Outokummun Kuusjärvelle, Virkkulakylään ja ensimmäiset asiakkaat pääsevät muuttamaan heti vuoden alusta.

Luonto-ja-teknologia-ver1.0 rgb 190x190 left-25-astetta

Havukodissa yhdistämme perisuomalaisen luonnon ja tuoreimman teknologian ja teemaksemme olemmekin valinneet Luonto ja Teknologia. Mikäs sen paremmin sopisikaan, koska sijaitseehan Virkkulankylä vehreässä mäntymetsässä Juojärven rantamailla Savon ja Pohjois-Karjalan rajalla.

Kiinnostus Havukotia kohtaan on ollut vilkasta jo tässä vaiheessa, vaikka talo ei olekaan vielä valmis. Niin tulevat asiakkaat kuin työpaikoista kiinnostuneet hoitajatkin ovat olleet aktiivisia. Tällä hetkellä etsimme vastaavaa hoitajaa, jonka tulisi olla amk-tasoinen sairaanhoitaja ja omata riittävä kokemus vanhustyöstä. Toimitusjohtajaksi taloon on valittu Tuula Romppanen.

Havukotiin avautuvassa ravintolassa tullaan tarjoilemaan maukasta lähiruokaa, josta talon asiakkaiden lisäksi pääsevät nauttimaan myös ulkopuoliset. Haluaisimmekin jo tässä vaiheessa verkostoomme lähiruokatuottajia sekä muita luonnon kanssa läheisesti toimivia tahoja. Myös ravintolamme kaipaa vielä ammattitaitoista vetäjää.

Rakennustöiden tässä vaiheessa taloon ei vielä pääse suuremmalla joukolla tutustumaan, mutta heti kun se on mahdollista järjestämme avoimet ovet ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita ihailemaan uusia valoisia ja avaria tilojamme.

HoviTerveys

Jokaisen asiakkaan asioista vastaa ensisijaisesti nimetty omahoitaja, jonka kanssa keskustellaan myös terveyteen liittyvät asiat. Jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma. Tämä pitää sisällään myös terveyteen liittyvät asiat. Suunnitelmaa tarkistetaan tarvittaessa, kuitenkin vähintään puolivuosittain. Meille on tärkeää että jokainen asiakas saa selkeät ohjeet ja tuen oman terveytensä ylläpitämiseen. Osa tätä on ennaltaehkäisevä hoito.

HoviTerveys rgb for-web

HoviTerveys

Lääkäriasiat hoidetaan väestövastuuperiaatteen mukaisesti mikä tarkoittaa, että asiakas pääsee oman kotikuntansa terveysasemalle. Asiakkaallamme on myös aina oikeus käyttää yksityislääkärin palveluita. Henkilökunta vastaa lääkkeiden antamisesta, reseptien uusinnasta ja lääkkeiden vaikutuksen seurannasta. Sairaanhoitajamme ja hoiva-alan ammattilaisista koostuva tiimimme vastaavat asiakkaiden hyvinvoinnista ja terveydestä. Tuemme asiakkaitamme oman terveyden ylläpitämiseen liittyvissä asioissa sekä järjestämme niin ennaltaehkäisevää kuin kuntouttavaakin toimintaa joka tukee jokaisen asiakkaamme omaa terveyttä ja toimintakykyä.

kavyt rgb s

Lisätietoja avoimista hoito- tai työpaikoista saat Tuula Romppaselta puh. 050 4664240 tai tuula.romppanen@havukoti.fi.

Otathan yhteyttä,
Tuula

1px