Fbheader
 
Skrmbillede 2024-01-19 kl. 12.05.09

Graphic ©️ Roman Doroshenko | Dreamstime.com

Hej

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år.

Hos Nordic Wristbands fortsætter vi med udvikling af nye bæredygtige produkter. Den grønne omstilling er en af kerneværdierne i vores nye produkter og fremstilling generelt.

Vi er stadig leveringsdygtige i de traditionelle polyester lanyards, armbånd m.m. samt tags i pvc med Rfid og NFC chip inlay. Ved fremstilling af armbånd i polyester m.m. kompenserer vi for emission, således at fremstillingen er CO2 neutral. På den måde er du som kunde hos Nordic Wristbands direkte eller indirekte med til at arbejde for den grønne omstilling.

I denne nyhedsmail vil jeg præsentere nogle af de nye produkter og muligheder.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

***

ØKO ARMBÅND MED RFID TAG I TRÆ

En miljøvenlig løsning til dine RFID/NFC-armbånd. Vandtæt og holdbar ligesom vores plastik tags. Kombiner dette med enten bambus, bomuld eller hamp armbånd for en helt plastik fri genstand.

Tags kan laserprintes, silketrykkes med ensfarvet eller endda offsettrykt med fuldfarve.

De tilgængelige chips inkluderer:
Ultralight-C 50PF, Ultralight EV1, Ultralight EV1 1024bits, Mifare Classic 1K ev1, Mifare Classic 4K, Ntag213, Ntag215, Ntag216, ICODE SLIX, ICODE SLIX2, ICODE SLI-S, UHF m.fl.

***

LANYARD FREMSTILLET AF BOMULD

Lanyard i bomulds snor er en ny tilføjelse til øko-serien. Den er komfortabel og alsidig og bringer en markant ny stil til vores lanyard-udvalg.

Lavet af bomuld, et bæredygtigt og miljøvenligt materiale, afspejler denne snor vores forpligtelse til ansvarlig indkøb og fremstillingspraksis.
Plastdelene, sikkerhedsafbryder og slæde, er lavet af hvedeplast, hvilket hjælper os med at reducere brugen af ny plast og afhængigheden af ikke-fornybare ressourcer og fossile brændstoffer yderligere.

Skyderen er justerbar og har dit brugerdefinerede branding. Alle de normale lukninger og vedhæftede filer er tilgængelige til dette produkt.

***

Lanyard / Neckhanger fremstillet af kork

Vælg kork Lanyard for et subtilt statement, der signalerer din stil og hensyn til bæredygtighed.

Kork er en vedvarende ressource høstet fra barken af kork egetræer. Høstprocessen er bæredygtig og skader ikke træerne, hvilket gør kork til et miljøvenligt valg.

Korks karakteristiske åremønstre og naturlige variationer giver hver snor et unikt og stilrent udseende, som naturligvis kan tilpasses med dit eget branding.

***

LANYARDS / NECKHANGERS UDEN SYNINGER

Sømløse RPET Lanyards / neckhangers har et rent og glat udseende, som vil tage din branding til næste niveau. Tilpas dem med sublimationsprint, som giver mulighed for at eksponere fuldfarvede designs.
Bredder: 15 mm, 20 mm, 25 mm

***

INDBYGGET RFID/NFC CHIP I STOF ARMBÅND

Åben op for den lang række af muligheder, som en RFID-chip giver med dette stilfulde armbånd, der tilbyder både maksimal komfort og æstetisk appel.

Et kompakt indlæg er syet ind i selve armbåndet, så det hele ikke er bredere end standardbåndet på 15 mm (eller 20 mm). Det er lige så behageligt at have på som et almindeligt stofarmbånd, men alligevel er det let at aflæse og har alle funktionerne som en tag i fuld størrelse.

Båndet er sublimationsfarvet, hvilket giver mulighed for at skabe levende og højopløselige designs.
Indlægget er i et vævet kabinet, som kan personliggøres med op til 8 farver.

***

KORT I DIVERSE TRÆSORTER

Forskellige træsorter har unikke åremønstre, farver og teksturer. Nu tilbyder vi en række forskellige træmuligheder, du kan vælge imellem for at opnå den æstetik, du ønsker.

Bøgetræ, som vist her, har en tendens til at have en glat tekstur, et ensartet åremønster og en lys, bleg farve, hvilket gør det velegnet til gravering eller tryk. Næsten enhver form er mulig, såvel som enhver indlægstype.

Vi har kort i flere træsorter, du kan se dem her

Alle vores træprodukter kommer fra bæredygtige skove certificeret af Forest Stewardship Council - FSC

***

VÆVET ARMBÅND I GENANVENDT POLYESTER

Den højkvalitets post-consumer genanvendt polyester, der benyttes i disse vævede armbånd, er blød og holdbar, hvilket endelig gør det muligt at fremstille det traditionelle festivalarmbånd af bæredygtige materialer! Materialerne er certificeret i henhold til GRS (Global Recycled Standard). Armbånd kan væves med tråde i 240 forskellige lager farver og ved større produktionsmængder med tråde farvet i ønskede pantone farver.

***
dreamstimemaximum 18184560

Graphic ©️ Oleksii Bukhantsov | Dreamstime.com

Tak fordi du læste med.

Kontakt os endelig med spørgsmål til ovenstående eller en snak om armbånd, lanyards eller andet vi kan hjælpe med.

God weekend.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

Nordic Wristbands

Helsinki | Oslo | Copenhagen | Tallinn | Zagreb | Munich | Strasbourg | Barcelona

 
     
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company