Hoko-Banner suora
 

Iloinen mittumaarin tervehdys!

Koivut

Juhla juhannuksen,
kesäisen vehreyden,
kukkaniittyjen
kauniin keveyden,
ajan riemullisen,
yhdessä olemisen,
tuoksut muistojen.

Hopeakodon pihapiirissä suhisee...

Toukokuu toi kesän ja lämmön tullessaan. Lintupönttöjä on tehtailtu monien iloksi, lapsille ja vanhemmille. Lämpimät ilmat tulivat ajoissa, niinpä kasvimaan istutusten kanssa "tuppasi" pitämään kiirettä. Kesävaatteita on hankittu ”urakalla” ja ostosreissuja tehty tämän tiimoilta tiheään. Perinteeksi muodostunutta Ravintolapäivää vietettiin upeiden herkkujen myötä, suurkiitos emäntä Sarille. Maukas oman keittiön kotiruoka maistuu erinomaiselta, kesällä tähän tuovat pikantin lisän tuoreet, oman kasvimaan tuotokset ja ulkona upeassa miljöössä ateriointi. Grillausta, kahvittelua ja erilaisia pelejä ym. kivaa kesäpuuhaa unohtamatta.

Ihan uutena asiana on kevään aikana Hopeakodossa avattu kioski ja kesäkuun alussa avattu jäätelökioski.

Tyylillä, pitkänä letkana ajoivat Konepyöräklubi ry:n motoristit kesäisen kauniina iltana viettämään kanssamme ikimuistoisen illan mukavan jutustelun ja makkaranpaiston merkeissä. Piha täynnä iloisia ihmisiä ja toinen toistaan upeampia menopelejä.

Henkilökunnan kehittämispäivä pidettiin Haukirannassa Haukijärven kauniissa maisemissa. TYKY-päivää vietimme melomalla Maijan ja Helgen saareen nauttien hyvästä ruuasta, saunasta, uimisesta ja yhdessäolosta.

Juhannukseen, keskikesän ilon ja valon juhlaan, mittumaariin valmistaudumme hyvin perinteisin menoin: saunoen koivuvihtaa unohtamatta, koivukoristein ja juhannustaikoja tehden. Lippulaulun kajahtaessa ilmoille nostamme lipun salkoon ja kohotamme kuohujuoman ihanalle suomen kesälle, mittumaarille.

4
2
kastelu

Liikettä ja digiaikaa HoviKlubin tapaan

Käsityökerho toimii aktiivisesti, siellä pääsee harjoittamaan kaikenlaisia kädentaitoja. Puukäsityöt, maalaus, pajutyöt, piirtäminen ja vihtojen tekeminen, siinä osa kerhon aiheista.

Vapaat paikat - aina saattaa olla tilaa yhdelle...

Hopeakodosta voi kysyä vapaita paikkoja. Tällä hetkellä talo on lähes täynnä ja yksi paikka on ollut intervalli käytössä. Meille voi tulla itsemaksavana tai kunnan palvelusetelillä. Olemme monessa kunnassa palvelusetelituottajina.

Henkilöesittely

5

Heippa, olen Tiina Lammi ja työskentelen Hopeakodossa lähihoitajana. Hopeakotoon olen tullut helmikuussa 2017. Olen 21-vuotias ja asun Kankaanpäässä. Harrastuksiini kuuluu koirieni kanssa lenkkeily ja touhuaminen. Koiria minulla on kotona kaksi kappaletta. Olen valmistunut Sataedun ammattikoulusta lähihoitajaksi 2015, osaamisalana sairaanhoito ja huolenpito. Pidän työstäni ikäihmisten kanssa enkä päivääkään vaihtaisi pois. Parasta työssäni on ihmisläheisyys ja muiden auttaminen.

Tulevia tapahtumia

Omaistenpäivä elokuussa on seuraava suurempi tapahtuma Hopeakodossa. Kesän aikana teemme kesäretkiä, teatteriretken ja Pori Jazzeilla käymme perinteisesti. Hymyillään kun tavataan!

Hopeakodon poppoo toivottaa Sinulle

Suloisen, iloista ja rattoisaa juhannusta!

***

Tietosuojasta
Uusi EU:n laajuinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Olemme HoviKoti-ryhmässä sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa. Sinulla on mahdollisuus halutessasi myös poistaa tietosi rekistereistämme. Tämä koskee myös näitä lähettämiämme uutiskirjeitä. Jos haluat edelleen vastaanottaa meiltä uutiskirjeitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme sinulle edelleen muutaman kerran vuodessa ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Jos haluat peruuttaa tilauksen tai poistaa tietosi uutiskirjejärjestelmästä, voit tehdä sen sivun alaosasta löytyvästä linkistä.

***
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company