Villa-Ilo-syysbanneri
 

Aurinkoiset syksy terveiset Villa Ilosta

Saimme nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta kesästä.

Teimme pikku retkiä lähimaastoon, luontopolku lammen ympäri tarjoaa meille elämyksiä, voimme nauttia vuodenaikojen väreistä, tuoksuista ja aistia metsän tunnelman.

Kävimme ongella ja makkaraa paistamassa lammella. Asukkaiden toiveissa oli retket Heinolan lintutalolle ja kesäteatteriin. Tassuterapeutit Edi ja Asmo vierailivat piristämässä päiviämme kerran viikossa ja asukkaat saivat ulkoiluttaa heitä.

varjo2
haukut

Kesä on kääntynyt syksyyn

Kesä on kääntynyt syksyyn, mutta saamme vielä nauttia mukavista ilmoista. Syksy tuo mukanaan luonnon väriloiston kekrijuhlineen ja tanssiaisineen. HoviKlubilla olemme valmistaneet värikkäitä lyhtyjä ja miettineet koristelua ja ohjelmaa juhliimme. Tanssiaiset pidetään 11.10.2018, päivä kannattaa laittaa kalenteriin ylös ja suunnata silloin tännepäin.

HoviKlubin Iltapäivätoiminta on käynnistynyt asukaskokousten, pelien ja leivonnan merkeissä, luvassa vielä mm. karvakavereiden vierailuja. Seurakunnan hartaudet käynnistyvät syksyn myötä ja päiväkodin kanssa mietitään yhteistyökuvioita, saisimmekohan silloin nähdä vaikka nukketanssin. Hyvää syksyä kaikille toivottaa Hovi Klubilaiset.

Pääskyhovissa viihtyisiä asuntoja

Uudessa viihtyisässä Pääskyhovin asuntoryhmässä on vapaana kaksi kaksiota, jotka sopivat pariskunnille tai muuten suurempaa asuntoa haluaville. Yksiöitä on yksi vapaana. Kaikki asunnot ovat esteettömiä.

Meille olet tervetullut asumaan myös lemmikin kanssa.

Päivätoimintamme sisältyy asumiseen, ilman eri hintaa, voit itse valita mihin päivätoiminnan ohjelmiin haluat osallistua ja liikuntaryhmiä ohjaa fysioterapeutti. Jaksopaikkoja omaishoidon vapaiden tarpeisiin on hyvin saatavilla. Uudet hoivahuoneemme ovat käytössäsi, kun pärjääminen kotona on tilapäisesti heikentynyt. Huoneissa on korkeatasoinen varustus, sähkösängyt, oma kylpyhuone ja pienoiskeittiö.

Muistihoitajan palvelut

Meiltä saat muistihoitajan palvelut: MMSE, CERAD ja toimintakykytestit. Teemme tarvittaessa kotikäyntejä ja meiltä saa apua arjen sujumiseen kotona.

Ota yhteyttä,
Anvi Veirto,
040 013 9302
anvi.veirto(at)villailo.fi

Hyvää syksyä,
Villa Ilon väki

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company