banner header 2019
 

VALMENTAJATIEDOTE 1/2019

24.06.2019

Tämä uutiskirje ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa ja se tarjoilee seuratoiminnan valmennukseen, koulutustoimintaan ja osaamiseen liittyvää ajankohtaista sisältöä.

***
Pohjantahti uintiseminaari3

Pohjantähti Uintiseminaari 28.-29.9.2019 Vierumäellä

Uimaliitto palauttaa tapahtumakalenteriin perinteisen syksyn valmennusseminaarin. Pohjantähti Uintiseminaari järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 28.-29. syyskuuta. Seminaarin hinta täysihoidolla on 175 €/hlö. Ilmoittautuminen on avattu Suomisportissa. Lisätietoja Joni Toivolalta: joni.toivola@uimaliitto.fi, p. 040 688 5439. Tervetuloa mukaan!

***
SM uinnit Espoo CMYK v2

SM-uinnit Espoossa 27.-30.6.

Cetus Espoo järjestää yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa Uinnin Suomen mestaruuskilpailut 27.6.–30.6.2019 Leppävaaran maauimalassa. Kilpailuissa uidaan myös nuorten Suomen mestaruusuinnit ja vammaisuinnin Suomen mestaruusuinnit. Osta lippusi kisakatsomoon täältä.

***

Uinnin pitkänradan EM-kisojen aikarajat julkaistu

SM-kilpailut uidaan tällä viikolla Espoossa 27.-30.6. EM-kisojen näyttöikkuna on auki jo viikonlopun SM-uinneissa. Käy katsomassa viime viikolla julkaistut valintakriteerit ja aikarajat täältä.

***
suomisport

Uimaliitto ottaa käyttöön Suomisportin

Uimaliiton lisenssi- ja tapahtumahallinta siirtyy vaiheittain Olympiakomitean tarjoamaan Suomisport-palveluun, joka on Suomen suurin urheilupalvelu. Suomisportista voi jatkossa ostaa muun muassa lisenssejä ja ilmoittautua tapahtumiin. Lue lisää Suomisportista.

***

Koulutusten ilmoittautumiset avattu Suomisportissa

Tulevan syksyn koulutustapahtumien ilmoittautumiset on avattu Suomisportissa. Uimaliiton koulutukset löydät Suomisportista tägillä uimaliitto tai Uimaliiton nettisivuilta. Koulutustarjontaa täydentää tilauskoulutukset, joita seurat voivat tilata edelleen täältä.

Uinnin TASO 1 valmentajakoulutus (Vierumäki)
Aikataulu (2 jaksoa):
31.8.–1.9.2019
12.–13.10.2019

Uinnin TASO 2 valmentajakoulutus (Vierumäki)
Aikataulu (3 jaksoa):
20.–22.9.2019
15.–17.11.2019
17.–19.1.2020

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Koulutuksiin liittyviin kysymyksiin saat apua koulutuksen asiantuntija Joni Toivolalta: joni.toivola@uimaliitto.fi, p. 040 688 5439.

***
lajivaatimus1

Huippu-uinnin vaatimuksia -kirja tilattavissa

Uimaliitto on julkaissut yhteistyössä Olympiakomitean sekä KIHU:n kanssa teoksen "Huippu-uinnin vaatimuksia". Se sisältää oleellista ja näyttöön pohjautuvaa tietoa huipputasoa tavoittelevaan uintivalmennukseen - kirjaa käytetään jatkossa valmentajakoulutusmateriaalina Uimaliiton koulutuksissa. Tilaaminen tapahtuu Uimaliiton verkkokaupasta 24 euron kappalehintaan. Lue lisää.

***
vierumaki RGB

Muutoksia Vierumäki-yhtiöiden johdossa

Suomen Urheiluopiston valmennuskeskuksen johtaja Ismo Hämäläinen siirtyy Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi. Vierumäki-yhtiöiden johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jukka Tiikkaja, 42. Jukan vastuualueella on kaikki Vierumäen koulutus-, urheilu- ja hyvinvointitoiminta sekä niiden kokonaisvaltainen johtaminen ja kehittäminen. Jukka Tiikkaja aloittaa koulutuksen, urheilun ja hyvinvoinnin johtajana 1.9.2019. Lue lisää tästä.

***
KIHU

KIHU:n Valmentajakysely 2019 – lisää tietoa valmentajista

Valmentajat ja ohjaajat ovat sekä urheilumenestyksen että liikunnallisen elämäntavan edistämisen keskeisin voimavara. Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) on aiemmin toteuttanut kaksi valmentajakyselyä vuosina 2009 ja 2013. Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja tapahtuu anonyymisti 30.6. mennessä. Vastaamaan pääset tästä.

***
etoleyksin toimintaohje

Et ole yksin – uutta materiaalia seuroille

Urheiluharrastuksesta saa parhaimmillaan iloa, onnistumisia ja hyviä ystäviä. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Et ole yksin-hankkeessa tuotetaan materiaaleja urheiluseurojen, lajiliittojen ja valmentajien käyttöön. Materiaalipankki täydentyy jatkuvasti. Jos et löydä apua materiaaleista otathan yhteyttä Et ole yksin-palveluun, niin asiantuntijat auttavat sinut eteenpäin. Lue lisää tästä.

***

Tilaa Uimaliiton uutiskirjeitä

Uimaliitto tiedottaa säännöllisesti toiminnastaan uutiskirjein, jotka jaetaan sähköpostitse eri kohderyhmille. Tilaa uutiskirjeitä täältä. Jaathan tietoa seurassasi eteenpäin, ja muistuta valmentajia ja ohjaajia tilaamaan Valmentajatiedotetta!

***

Suomen Uimaliiton kumppanit

Madmimi Footer 2019 4
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company