ALT KLART FOR DET ANDRE NORGESMESTERSKAPET PÅ NORSK JORD. Norgesmesterskapet i poker 2016 arrangeres på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen. I år h

   
Norwegian Championships madmimi banner logo
fullthusdag2

ALT KLART FOR DET ANDRE NORGESMESTERSKAPET PÅ NORSK JORD.

Norgesmesterskapet i poker 2016 arrangeres på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen. I år holdes norgesmesterskapet fra 24. - 30. november og det tilbys mange nye turneringer.

Stor suksess

Norgesmesterskapet i poker 2015, arrangert for første gang på norsk jord, ble en stor suksess. Hele 1 974 spillere deltok i mesterskapets hovedturnering, noe som er verdensrekord for et lukket nasjonalt mesterskap! Mesterskapet hadde totalt 3 332 unike pokerspillere og en samlet premiepott på hele 13 423 500 kr. Blodkreftforeningen mottok over 800 000 kr i støtte fra norske pokerspillere.

Det massive norgesmesterskapet fikk stor internasjonal anerkjennelse og Global Poker Tours vant European Poker Awards for beste poker event med innkjøp under 20 000 kr. I tillegg vant TV2 prisen for årets pokerinnovasjon for sin sportslignende TV-dekning av mesterskapet.

seiersbilde

Felix Stephensen vant Main Event under Norgesmesterskapet i fjor.

Nye turneringer

Norgesmesterskapet i poker arrangeres under retningslinjer gitt fra Lotteritilsynet. Det uttalte målet er å gi nordmenn et arrangement på lik linje med European Poker Tour. Global Poker Tours har derfor laget et så bredt program som mulig i henhold til retningslinjene også i år.

mesterplo

Simen Birkelund ble norgesmester i Pot Limit Omaha.

I år tilbys det hele fem tittelturneringer. Spillere kan velge å delta i opp til tre av disse turneringene. Nytt for året er at man kan velge mellom 3 000 kr PL Omaha og 3 000 kr NLH Deepstack 6-max. På samme måte kan man også velge å spille enten 2 000 kr ML 8 Game eller 2 000 kr NLH Turbo.

Østlandsmesterskapet er flyttet til NM-uken og det holdes tre kvalifiseringer (satellitter) til forskjellige turneringer under Norgesmesterskapets første spilledager.

Det arrangeres også fire gratisturneringer. Shootout-turneringen, NM i Open Face Chinese Pineapple, og Blodkreftforeningens Veldedighetsturnering er åpne for alle, mens TV2 Invitational er en invitasjonsturnering for TV.

clarion edge

Nordnorsk mesterskap spilles på Clarion Hotel The Edge i Tromsø.

Pokerfestival i Tromsø!

Det spilles regionale kvalifiseringer til poker-NM rundt omkring i landet i år som i fjor. Den første kvalifiseringen er sørlandmesterskapet som holdes i Kristiansand den 10. – 11. september på Radisson Blu Caledonien.

Deretter besøker Global Poker Tours Tromsø for nordnorsk mesterskap i poker. Den nordligste pokerfestvialen noensinne holdes den 17. – 18. september på Clarion Edge!

1. – 2. oktober spilles vestlandsmesterskapet i Bergen på Scandic Ørnen, før de regionale kvalifiseringene avslutter med midtnorsk mesterskap i Trondheim 15. – 16. oktober på Scandic Lerkendal.

Nytt for året under de regionale mesterskapene er en egen Pot Limit Omaha –satellitt på søndagene for de tilreisende.

Forhåndsregistreringen åpner i august. For å se en full turneringsoversikt eller booke hotell, gå inn på www.pokernorge.no.

Med vennlig hilsen,
Global Poker Tours

-Er spill blitt et problem? Kontakt Hjelpelinjen.no.

Hjemmeside: www.pokernorge.no
Epost: info@gptl.com
Facebook: http://www.facebook.com/norgesmesterskapetipoker
Twitter: http://twitter.com/pokernorge

facebook twitter
1px