Hopeakoto-syysbanneri
 

Hopeakodon syysterveiset…

Syksy on, sen aika on nyt

saapua vuorostaan.

Linnut on hiljaa,

peltojen viljaa

kuu katsoo taivaaltaan.

Kesäjuttuja

Luonnonkukkia ja synttäreitä, niistä on osa Hopeakodon kesää tehty. Bingoa mm. ehditty pelailla vähän välissä myös, mutta pääasiassa kesästä on nautittu ulkosalla. Mieluisilla kesäretkillä käyty Merikarvian kautta Pohjanhoviin. Porissa poikettu terassilla ja tietenkin Porin Jazzeilla. Noormarkun markkinat, johon osallistumme joka vuosi, aloittavat syksyn perinteisesti.

uu
uuu
u
j

Vähän niinku julkkiksia

”Tankkaustarinat” tv-ohjelma, jossa saimme olla osana, tuli tv:stä elokuun alussa. Siinä riittikin ihmettelemistä ja keskustelua vähäksi aikaa. Syntyi uusia ”julkkiksia” Hopeakodosta. Hopeakodon uusi esittelyvideo saatiin myös julkaistavaksi Facebookiin ja YouTubeen. Käykäähän katsomassa ja tykkäämässä.

Omaistenpäivä

Omaistenpäivä on perinne, jota on vietetty Harjakankaalla alusta lähtien. Tänä vuonna omaistenpäivä sai erityisen vivahteen ja juhlan Hopeaharjun täyttäessä kunniakkaat 30-vuotta. Syntymäpäiviä vietettiin muutamaan kertaan, että kaikki pääsivät mukaan juhlintaan.

oo
ooo
o

Luonnon sylissä

Mansikoita perattu, nautittu, pakastettu ja hillottu. Hernesatoa korjattu omasta ”Orvokki”-laatikkopuutarhasta. Päivittäinen ulkoilu ja pelit omassa kauniissa pihassa ja puutarhassa tuovat iloa ja voimaa päiviin.

a
b
c
juuso

Juuso Hautaluoma

Hei, olen Juuso Hautaluoma, 25 v. Olen tullut Hopeakotoon heinäkuussa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), suoritettuna myös lähihoitajan sekä ylioppilaan tutkinnot yhteisopintoina. Varusmiespalveluksen olen suorittanut lääkintä alikersanttina. Perheeseeni kuuluu avopuoliso sekä 8kk:n ikäinen tytär. Harrastuksiini kuuluu urheileminen, pääasiallinen laji Crossfit. Lisäksi nautin perheen kanssa yhdessä olosta sekä esimerkiksi piirtämisestä aina ajan salliessa.
Työssäni olen avoin ja rehellinen. Pyrin parhaani mukaan hyödyntämään tietoja ja taitojani asiakkaan kokonaisvaltaisessa hoidossa ja tarkoitukseni on aina oppia lisää ja kehittyä sairaanhoitajan ammatissani. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja huumorintajua löytyy. Asiakkaan kohtaamisessa pidän tärkeänä hänen kuuntelemista, molemmin puuolista arvostusta ja rehellisyyttä. Työkokemusta löytyy pääosin niin vanhustyöstä kuin psykiatriankin osaamisalalta.

mari

Hyvää alkanutta syksyä kaikille!

Mari ja muu poppoo

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company