a2i logo med stort A
 
Amy

På www.access2innovation.com kan du bl.a. se mere om Social Vanilla, som med CEO Amie N'Dong vandt pitchen på vores event på Folkemødet 21.

Impact investér med Access2innovation

vores hjemmeside kan du lige nu se en række muligheder for impact investeringer, som gør en reel forskel. Her kan du være med til at sikre bæredygtig udvikling i både Afrika og Danmark.

Mød blandt andet Engsko Milling Systems, Social Vanilla, Twisted Leaf og Peshito.

investeringsside

Hvor vil danskerne investere?

Se eller gense den vellykkede event fra Folkemødet, hvor Social Vanilla vandt rådgivningstimer i konkurrence med også fantastiske Banana Cph og Lifeshelter. Kig med her. Vi inviterede 3 bæredygtige projekter på scenen, som pitchede deres projekt. Publikum og et dommerpanel, besluttede, at Social Vanilla kunne løbe med en æren og 10 timers sparring fra Access2innovation og Hansen & Ersbøll.

Stor tak til Hansen & Ersbøll Agenda, Folkekirkens Nødhjælp (DanChurchAid), WWF Verdensnaturfonden / WWF Denmark, Danish Red Cross og de andre medvirkende.

alle pa scenen amy

Fra vores event på Folkemødet 21 med bl.a. Folkekirkens Nødhjælp, Røde Kors og Hansen & Ersbøl.

***

"Mit medlemsskab står i PLUS-PLUS"

Claus i Afrika

Claus Martinsen, BM Silo, (tv) på tur i Østafrika med Access2innovation, forår 21.


Claus Martinsen, CEO, BM Silo:

”Mit medlemskab af Access2innovation står i PLUS-PLUS. Det giver mig mere, end jeg overhovedet havde kunne forvente. Jeg får hjælp til at realisere et stort projekt i Afrika, som ikke kunne være gjort uden. Samtidig har jeg fået et værdifuldt netværk med dygtige folk og ikke mindst nogle gode venskaber."

Access2innovation kan noget, de andre ikke kan

"På Access2innovations delegationsture har jeg mødt ligesindede – nemlig virksomhedsejere, der ville ind på de afrikanske markeder og samtidig gøre en forskel. Så det er mere end venskaber – det er også værdifuld sparring af folk, hvor vi forstår hinandens situation.

Jeg har været med Access2innovation til Afrika to gange og det har også være værdifuldt. Især vil jeg rose Henrik [Anker-Ladefoged]. Qua hele hans fortid i Afrika har han en fantastisk basisviden, som han har indsamlet gennem mange år. Derfor kan han en masse, som andre ikke kan. Han ved, hvad man kan og må – og ikke kan. Den viden er helt fundamental for vores projekt.

Så med ham og Access2innovations øvrige medarbejdere og netværk – fx John Magnay – får jeg mere end fuld benefit af mit medlemskab.”

Claus Martinsen, CEO i BM Silo

.

***
Produktbillede twitsted leaf

PIVØ-projektet med Twisted Leafs opdagelse af kaffebladets muligheder har allerede gjort forskel i Kenya, hvor kaffebønder har fået fordoblet indtægten.

Ros fra EU til PIVØ-projektadministration

”I har virkelig styr på formalia - I overperformer næsten” – sådan lød rosen fra EU revision, da de var på besøg i juni for at foretage et såkaldt andengrads revisionseftersyn.
”Som det største Regionalsfondsprojekt for Afrika er vi stolte af ligefrem at få ros fra de omhyggelige revisorer fra EU. Men det giver vi gerne videre: Vores PIVØ-projekter leverer alt det, vi beder dem om og alt kører projektmæssigt helt, som det skal. Så det er et godt samarbejde, der ” siger CEO Jacob Ravn, Access2innovation.

PIVØ-projekt, som er et samarbejde mellem Access2innovation og Den Europæiske Regionalfond. PIVØ står for Partnerskabsdrevet Innovation til Vækstmarkeder i Østafrika. SMV’er med fokus på bæredygtig energi, agrobusiness, vand, affaldshåndtering, boligbyggeri eller IT kan gennem dette samarbejde få op til 500.000 kroner i støtte og ekspertbistand til at udvikle og teste nye løsninger til de afrikanske vækstmarkeder. Læs mere her.

***

Kommercielle løsninger til verdens fattigste

logo Bop

Dansk Industri har bedt os være tovholder i Danmark BoP Global Network: en global forskningsplatform dedikeret til at identificere, teste og fremme effektive veje til at afskaffe fattigdom gennem bæredygtige virksomheder. BoP står for ”Base of the Pyramid”, der er et demografisk udtryk, der dækker de cirka fire og en halv milliard mennesker, der lever på mindre end $ 8 USD om dagen ved bunden af den globale økonomiske pyramide.
I BoP Global Network samles akademikere, praktikere og andre nøgleaktører fra 33 lande for at skabe bæredygtige forretningsløsninger, der skaber økonomiske muligheder for alle.
Det ser vi frem til og takker for tilliden.

***

God Sommer!

Access2innovation ønsker alle en god sommer!
Vi ses i august - husk sæsonens første Virtuelle A2i Talk 13. august.

***

Virtual A2i Talk:

Muligheder for innovation og partnerskaber i Tanzania

På næste virtuelle A2i Talk giver ambassadør Mette Nørgaard Dissing-Spandet en status på det politiske miljø og markedet i Tanzania. Herefter sætter hun fokus på dine muligheder ud fra sine erfaringer med at støtte kommerciel udvikling af dansk bæredygtig teknologi i Afrika. Til sidst giver hun tre gode råd til danske virksomheder, som gerne vil ind på Tanzanias voksende markeder.

Oplægsholder: Mette Nørgaard Dissing-Spandet, dansk ambassadør iTanzania, Malawi, Mauritius og Zambia.

Denne Virtual A2i Talk er fredag d. 13. august kl 09.30 – 10.15. Klik ind her og være med - det er gratis. Tilmelding til Ma@access2innovation.com.

Banner mette dissing
***

God læsning og lytning til varme dage

Six Charts Show the Challenges Faced by Sub-Saharan Africa

Regional Economic Outlook for Sub-Saharan Africa: Navigating a Long Pandemic (Podcast)

***
Endorser Logo gradient blue RGB
***

Access2innovation er den danske platform, hvorfra danske virksomheder i samarbejde med NGO’er, investorer, vidensinstitutioner og myndigheder udvikler og skalerer innovative og bæredygtige, kommercielle løsninger til de afrikanske vækstmarkeder.

Access2innovation er delvis finansieret af:

EN
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company