Joulutervehdys täältä auringon keskeltä HoviYhteisön merkitys korostuu erityisesti näin loppuvuonna kun olemme viettäneet täällä Espanjassa ja OmenaR

 
OmenaReal
joulu2
HoviYhteiso rgb kuvio-for-web

HoviYhteisö

Joulutervehdys täältä auringon keskeltä

HoviYhteisön merkitys korostuu erityisesti näin loppuvuonna kun olemme viettäneet täällä Espanjassa ja OmenaRealissa meille suomalaisille erityisen tärkeitä juhlia kuten Itsenäisyyspäivää sekä valmistelleet myös joulun tuloa tänne meille. Silloin yhteisön, perheen ja ystävien merkitys korostuu. Kotipalveluiden ja päivätoiminnan käynnistymisen myötä palvelutarjontamme on laajentunut. Uusien palveluiden myötä voimme entistä paremmin vastata asiakkaidemme ja heidän läheistensä tarpeisiin ja tarjota entistä laajemman palvelutarjonnan täällä OmenaRealissa.

Espanjassa joulun tulon huomaa lähinnä siitä kun ympäristöömme syttyvät tuhannet upeat jouluvalot valaisemaan toreja ja katuja. Myös perinteinen seiminäyttely ja joulutorit tuovat iloa paikallisten joulun odotukseen. Espanjalaisethan itse viettävät jouluaan vasta loppiaisena jolloin kokoonnutaan yhteen perheen ja ystävien kanssa vaihtamaan lahjoja ja nauttimaan usean sukupolven läsnäolosta.

Meillä täällä OmenaRealissa yksi syksyn kohokohtia on kyllä Itsenäisyyspäivä. Sen merkitys kun korostuu meille täällä asuville ulkosuomalaisille. Tänäkin vuonna saimme nauttia yhdessä asiakkaidemme sekä heidän läheistensä kanssa upeasta Itsenäisyyspäivän juhlasta jonka kruunasi Katja kokkimme loihtima upea suomalainen meny. Suomesta tulleen lähetyksen avulla saimme nauttia suppilovahverokeitosta, savustetusta lohesta ja puolukkajäädykkeestä sini-valkoisten kynttilöiden tuikkiessa kauniisti koristellussa juhlapöydässämme. Erityisesti asiakkaidemme mieltä lämmitti Sauli Niinistön tervehdys meille ulkosuomalaisille.

Perinteet ovat tärkeitä ja niitä haluamme vaalia täällä Espanjassakin. Ryhmäkotimme on koristautunut jouluun tonttujen ja joulukuusen avulla. Kynttilät loistavat ja joulukukat tuovat iloa jokaiseen päiväämme. Kuusikin koristeltiin perinteisesti yhdessä ja pipareitakin on leivottu. Seurakunnan Kaisa papin kanssa pääsimme laulamaan myös perinteisiä suomalaisia joululauluja kun vietimme omaa joulujuhlaamme.

Näiden tunnelmien myötä haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme, läheisillemme ja ystävillemme rentouttavaa ja hyvää joulun aikaa täältä OmenaRealista.

Olkoon se lämmin, hyvä ja hellä niin kuin meidän kaikkien mielemmekin täällä valon ja auringon alla.

1px