Sofiakyla
 

Kuulumisia Soffarista

Alkuvuodesta päästiin aloittamaan päivätoiminta uusissa hienoissa tiloissa SoffariKlubilla. Alku ei kuitenkaan lähtenyt ihan ongelmitta sillä vaikka päivätoiminta saikin aloittaa ajallaan niin taloon suunniteltu lasten tilapäishoito viikonloppuisin ei saanut Aluehallintoviraston lupaa samaan aikaan eli ensimmäiset tilapäishoidon asiakkaat Melukylään ja Kissankulmaan pääsevät uusiin tiloihin nyt huhtikuusta lähtien.

Uudet klubin tilat tuovat meille monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa monenlaisia asioita, kuten liikuntasalin monipuolista käyttöä juhla- ja kokoustilana ja eritoten asiakkaiden liikkumisen edistämiseksi. Nykyiset tilat ovat esteettömät joka mahdollistaa kaikkien osallistumisen toimintaan. Tiloja testattiinkin jo Klubin avajaisissa, jotka virallisesti avasi Nokian kaupunginjohtaja Eero Väätäinen ja vierailijoita paikalla piipahti toista sataa.

koonti 2-01

SoffariKlubin avajaisia vietettiin 16.3.2018

Klubitoiminnasta ja päivän aktiviteeteista – mitä meillä tapahtuu?

Klubille on myös avattu kahvila Rokki, joka on arkipäivisin avoinna 12.30-15.30 ihan kaikille. Kahviossa työskentelee osa asiakkaistamme työtoimintana. Klubin avajaisissa kahvila myös ensiesitteli oman leivoksensa Rokki-palan.

Liikuntasaliin on hankittu myös välineistöä joiden avulla liikkumisesta pääsee moni ryhmiin osallistuva nauttimaan. Nyt saapui Soffarilaisille myös oma pomppulinna, jossa voi aikuisetkin hyppiä ja harjoitella tasapainoilua. Sähköpyöräkin viimein saapui, joka mahdollistaa ajelun ohjaajan kanssa. Kiitos pyörästä kuuluu Sofiakylän Ystäville sekä Panimoravintola Plevnalle.

koonti 1-01

Klubilla on monenlaista liikuntamahdollisuutta ja kahviossa on tarjolla Rokki-paloja herkutteluhetkiin

Vapaat paikat

Tällä hetkellä vakituisen asumisen paikat ovat kaikki täynnä, mutta tilapäishoitoon ja päivätoimintaan on mahdollista ottaa uusia asiakkaita. Paikoista voi tiedustella riitta.peltonen@sofiakyla.fi

Henkilöesittelyssä Pirita Vainioinen

Hei
Olen Pirita (Pirre), lähihoitaja.

Sofiakylään olen tullut 2013, työt aloitin vaahteramäessä josta siirryin tammistoon ja siellä vastuuohjaajaksi vuoden kuluttua. Kun sofiantähti valmistui 2016 siirryin Tuomistoon vastuuohjaajaksi.

Työni on monipuolista sekä mielenkiintoista. Joka päivä oppii asukkailta uusia asioita. Asukkaat tekevät työstäni aurinkoista sekä mielekästä. Joskus päivät ovat kiireisiä ja haastavia mutta hymyt sekä onnellisuus tuo työlle merkityksen.

ps. liitteenä kuva työnantajan antamista muista tehtävistä. ; )

Tulevia tapahtumia

Sofianpäivän konserttia vietetään tänä vuonna toukokuun viimeisenä eli 31.5. klo 17 Klubitiloissa (siitä kutsua lähempänä). Yleisurheilukisoihin lähdetään taas mitalijahtiin 6.6. ja asiakkaiden joka vuosi kovin odottama laivaristeily toteutetaan 12.6. Tallinnaan. Kesäleirejä koululaisille on tänä vuonna kaksi heinäkuun alussa ja niistä voi kysellä toimistosta 044-9066900. Lampurilta odotellaan tietoa saadaanko tänäkin vuonna karvaturreja paimentaa :-)

Soffarilaiset toivottaa teidät tervetulleiksi piipahtamaan uudessa kahvilassamme ja toivottaa samalla oikein ihanaa loppukevättä.

t. Riitta ja Soffarilaiset

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company