webbanneri fi 2
 

ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaali saapuu elokuussa Tampereelle!

ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaali järjestetään 25.-28.8.2021. Festivaalin pääpaikkana toimii Tullikamarin Pakkahuone Tampereella. Tapahtuma toteutetaan hybridimuotoisena, eli osa ohjelmanumeroista myös striimataan kansanväliselle yleisölle, ja maailmalta kotisohville.

Elämyksiä ja ammattilaisseminaareja

ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaalin monipuolinen ohjelmisto pitää sisällään erilaisia kulttuurielämyksiä, taidetta, esityksiä, elokuvia, Special eSports Finnish Open eli esteettömän eUrheilun kilpailut, sekä tietenkin huipputason kansainvälisiä ammattilaisseminaareja!

Festivaali pyörähtää käyntiin keskiviikkona 25.8. ACCAC Film Festillä eli elokuvaesityksillä sekä taidenäyttelyllä, jotka jatkuvat torstaina, taidenäyttely myös perjantaina. Torstaina ja perjantaina festivaali tarjoaa huippuluokan kansainvälisiä ammattilaisseminaareja, joiden puhujat ja tarkemmat sisällöt julkaistaan heinäkuun aikana. Seminaarikokonaisuus käsittelee saavutettavuutta rakennetun ympäristön, digimaailman ja estetiikan kautta.

Perjantaina ja lauantaina Pakkahuone täyttyy taiteesta sekä erilaisista musiikki- ja tanssiesityksistä, urheilua unohtamatta. Perjantaina on nimittäin luvassa myös Special eSportst Finnish Open -kilpailut! Lisätietoja täältä.

Ohjelma julki

ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaalin ohjelmajulkistukset on aloitettu! Festivaalin ohjelmisto julkaistaan täällä ja ohjelmarunko löytyy täältä.

grilli the band accac

Ensimmäiset julkaistut ohjelmanumerot ovat Grilli the Band ja tansanialainen lyhytelokuva Home. Lisää julkistuksia on luvassa joka viikko!

Esiintyjät, ohjelmanumerot ja puhujat julkaistaan myös ACCAC Finlandin Facebookissa ja Instagramissa, joten ne kannattaa ottaa seurantaan! Kannattaa käydä klikkaamassa itsensä myös Facebook-tapahtumaan!

 
     
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company