sk-Banner suora
 

"Konsertteja, kisoja, retkiä, rientoja"..Soffarissa aina tapahtuu ja aina on aihetta juhlaan.

Aina sattuu ja tapahtuu. Melkeinpä päivittäin päivitämme facebookkiin uusimmista tapahtumista kuvia ja siltikin suuri osa jää vain meidän muistoihimme.

Kevään kohokohta on aina Sofianpäivän konsertti, jota tänäkin vuonna saimme nauttia aurinkoisessa säässä upeiden esiintyjien myötä ja pihalla kimaltelevat moottoripyörät ihasteltavina. Yleisurheilukisoihin aloitettiin valmentautuminen heti kun säät salli ja tänäkin vuonna tuomisina Pirkkalasta oli 7 mitalia sekä yhteenhitsautunut kannustajaporukka. Mitalikahvit tietenkin kruunasivat tämänkin kisan.

Asukkaiden mielestä ihan kaikkien aikojen paras risteily suuntautui Ahvenanmaalle ja laivallahan kuviot ovat aina selvät: hyvää ruokaa, shoppailua ja tanssia ja takaisin Turusta vielä Hesen kautta. Eikä aamuviiden ylösnousu tuntunut missään:). Tyttöjen leiriviikonloppu sai kiitosta ja talon lemmikkikiintiö kasvoi pienellä Saralla. Nyt on Viiru-kissa Pihlajistossa, Sulo, Milo ja Sara vuorottain toimistotöissä ja kuvassa olevat tipuset viihdyttivät Pääsiäisenä. Lampaista sitten puhumattakaan.

fd793e09-3be2-4e78-b228-9bb848e6e714
Risteily 2019
musisoijat
terapeutit
Auto

Auto ja seinät teipattu Klubilla

Klubin ohjaajilta tuli kuningasidea tehdä taidetta autotarroista niin vanhan auton kylkiin kuin liikuntasalin seinällekin.

Yhdessä asukkaiden kanssa syntyi upeaa taidetta. Nyt tunnistetaan auto jokapuolella liikkuessa ja liikuntasalistakin tuli omannäköinen.

Vihdoin myös yksi unelma on toteutumassa ja Klubin toteuttamana on ilmestymässä myös ensimmäinen Soffarilehti. Tästä kerromme tarkemmin myöhemmin.

Harvinainen tilaisuus: muuton vuoksi asuinpaikka vapautumassa

Olethan pikaisesti yhteydessä mikäli haluat mukaan Soffarin mahtavaan porukkaan.

Myös muutamia Soffarihenkisiä lähihoitajia haemme vakituiseen työsuhteeseen

Jos tunnet kuuluvasi joukkoon niin laita cv:tä tulemaan riitta.peltonen@sofiakyla.fi

Esittelyssä kesäterapeutit

Lampaat

Tänäkin vuonna toukokuussa saapui ensin vähän alle kolmekymmentä lammasta hoidettavaksemme ja nyt määrä on jo 54.

Pieniä ja isoja, mustia ja valkoisia.ja aivan mahdoton tehtävä laskea :). Laidun nimittäin on niin iso ja karvapallot kyllä tietävät piilopaikat.

Joka päivä heidät kuitenkin käydään tarkistamassa ja tarkastetaan kivennäiset ja raikas vesi. Päivä päivältä lampaat käyvät rohkeammiksi ja nyt jo antavat silittää. Siinä meidän kesäterapeutit :)

ISO9001 sertifiointi läpi poikkeamitta

Toukokuussa kävimme yhdessä Hovikodin kanssa läpi myös ulkoisen auditoinnin ja niin siinä kävi ettei yhtään ainutta poikkeamaa. Erityisesti positiivinen palaute tuli kauniista tiloista, riittävästä henkilökunnasta, hyvästä maineesta, vieraiden hyvästä vastaanotosta ja siinä, että johtajuus näkyy arjessa yhdessä tekemisenä.

Parhain palaute meille kuitenkin oli se, että arvot toteutuvat käytännössä ja ne elävät arjessa tekoina.

Ja muita tarkastuksia

Myös muita tarkastuksia on ollut kevään aikana useita ja niistäkin on päästy läpi puhtain paperein. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että kehittäminen jäisi tähän vaan aina on jotain kehitettävää, korjattavaa ja opittavaa. Pääasia, että on upea porukka, joka sitä haluaa tehdä ja toteuttaa ja sehän meillä on.

Sydän oikealla puolella -kirja

Kirja on saanut erittäin hyvää palautetta ja kevään aikana juttuja meistä on ollut monissakin lehdissä. Henkilökunnalla kirja on osana perehtymistä taloon ja sen tarinaan.

Omasi voit tilata nettisivuiltamme:
http://www.hovikoti.fi/fi-FI/sofiakyla-tutustu/sydan-oikealla-puolella
tai hakea toimistosta

Juhannustaikoja, leirejä ja muuta kesäkivaa

Kesällä nautitaan ulkoilusta, upeista maisemista, uimisesta ja monista muista kesän iloista. Lapsille on heinäkuussa kaksikin luontoleiriä ja elokuussa mennään tietenkin Ylisfestareille. Syyskuun aikana pitäisi vihdoin tuo Arman Alizadin dokumenttikin tulla televisiosta. Siitä infoamme ajoissa.

kesa

Nauttikaa kesästä, auringosta, linnunlaulusta ja kauniista maisemista sillä Suomen kesä on ainutlaatuinen

Ihanaa juhannusta kaikille teille toivottaa

Riitta ja Soffarin väki

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company