De winterperiode komt eindelijk piepen en de stroom zou wel eens kunnen uitvallen! Je huis voorzien van licht en verwarming,eten,zich bezig houden ...

       
banner BASE NIEUWE LOGO medium

De winterperiode komt eindelijk piepen en de stroom zou wel eens kunnen uitvallen! Je huis voorzien van licht en verwarming,eten,zich bezig houden ...
Het kan ook zonder elektriciteit!
Lees verder voor enkele survival tips!

Les-Etats-Unis-prives-de-South-Park-a-cause-d-une-panne-electrique 1000x568

Survival tip 1: Maak het gezellig met kaarsen!

De meeste stroompannes vinden plaats in de winter, wanneer het vroeg donker wordt. Zorg dat er altijd een werkende zaklamp klaar ligt en batterijen! Kaarsen zijn een aangename lichtbron en warmen de kamer een beetje op!

immobis candle

Survival tip 2: Warm warm warm!

Heb je een open haard of houtkachel?
Steek een lekker warm vuurtje op! Zorg altijd voor voldoende houtblokken in huis. Best een dikke trui aantrekken en in de zetel voor het vuur onder een deken kruipen!

immobis fire

Survival tip 3: Survivalfood!

Back to basics ! Kies voor voeding die niet verwarmd dient te worden. Voorgemaakte maaltijden, lekkere sashimi's voorbereiden met rauwe vis, voedsel uit blikken, een slaatje met groenten en croutons of ga voor tortilla's!
Zorg dat je ook altijd comfort food in huis hebt; een stukje chocolade of een koekje!
Vergeet niet dat veel winkels sluiten tijdens stroompannes.

naamloos

Survival tip 4: Let's play!

Geen stroom dus geen tv of geen muziek! Het ideale moment om eindelijk een boek te lezen, samen kaarten of gezelschapspellen spelen! Voorzie ook kleurboeken of spelletjes voor de kinderen!

immobis family cards

Survivaltip 5: In nood!

Je kan je auto ook gebruiken om je gsm bijvoorbeeld op te laden in geval van nood! En als je écht niet zonder stroom kan overleven, kan je best een noodgenerator gaan kopen!

2kw-draagbare-generator-benzine-emergency-thuis-back-up-power-camping-generator-omvormer-4-stroke-motor-schip
***

email facebook instagram path twitter
1px