Fbheader
 

NYE MILJØ OG KLIMAVENLIGE PRODUKTER TIL 2019 >>> THE NORDIC WRISTBANDS ECO-LINE <<<

PicMonkey Image

Hej

Der bliver med god grund større og større fokus på bæredygtighed og miljø og klimavenlige produkter.

I oktober måned blev der afholdt P4G topmøde i København.
Her samledes stats- og regeringschefer, ledere af internationale organisationer, erhvervslivet, forskningsverdenen og civilsamfundet for at arbejde henimod mere bæredygtighed i produktion og udvikling af miljø og klimavenlige løsninger generelt. Nordic Wristbands er stolt leverandør af de RPET lanyards (fremstillet af recycled plastik) deltagerne havde om halsen.

***
IMG 20181003 141229

Bambus Armbånd

Armbåndet til din festival eller event er ofte noget som bliver værdsat og bragt med hjem og ikke mindst båret synligt om håndledet i tiden efter. Det er en oplagt mulighed for at eksponere jeres brand og et budskab som din festival, virksomhed eller organisation kan stå inde for og som ikke mindst signalerer hvad I står for.

Mange steder tænkes der i grønne baner, når der skal arrangeres events, festivaler osv., er du også på det hold så vil du måske sætte pris på at høre om vores nye eco-friendly armbånds materialer såsom bambus og bomuld samt vores RFID Tags og Smart Cards fremstillet af træ.

IMG 4083

RFID tags af træ

Du kender måske allerede til vores RPET armbånd og lanyards (neckhangers); det er et utroligt behageligt og slidstærkt armbånd og så er det klima og miljøvenligt med et meget lavt CO2 udslip i produktionen. Det fremstilles af recirkulerede plastikflasker og ikke alene er det genbrug, det er også med til at begrænse plast affald i vores natur.

Skal du have RFID/NFC Tag på dit armbånd kan du nu med et RPET, bomulds eller bambus armbånd tage endnu et miljøvenligt step fremad ved at kombinere det miljøvenlige armbånd med en Tag fremstillet af træ eller bambus.

IMG 20181003 141343

Bomulds Armbånd

Ikke alene er RPET, bomulds og bambus armbånd meget behagelige, kombinationen af et Eco-line armbånd og en Tag af træ er ret unik i sit udseende og med stor signalværdi. Ligesom vores andre produkter kan disse special designes iht. jeres ønsker om eget design.

Vores Eco-Line tekstiler kan også benyttes til lanyards, neckhangers, key hangers og lignende produkter. Ligesom vores træ tags og kort kan udformes og bestilles i special designede størrelser og former med eller uden smart chip og/eller magnetisk stribe og kan fremstilles til og benyttes som f.eks. betalingskort, ID badge eller eksklusivt visitkort med eller uden data på chip som med nfc kan overføres til mobil telefon og elektronisk kontaktbog.

Mulighederne er mange, kontakt os for at høre nærmere, vi hjælper gerne med at gøre idéer til virkelighed.

IMG 20181003 141556

Visitkort af træ

IMG 1836small

Smart Cards af træ

***
IMG 0802

Nordic Wristbands til P4G - Klik på fotoet og se en video som viser fremstilling af stof fra Recycled Plastik

Tak fordi du læste med. Kontakt os gerne hvis du vil du høre mere om bæredygtige muligheder indenfor klima og miljøvenlige løsninger til armbånd, lanyards, neckhangers, smart cards, visitkort, ID kort, RFID og kontantløs betaling samt adgangskontrol og publikums registrering.

Ønsker du ikke længere at modtage email info fra Nordic Wristbands, trykker du blot på "unsubscribe" knappen i bunden af denne mail.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

***

Nordic Wristbands

Helsinki | Oslo | Copenhagen | Tallinn | Frankfurt am Main | Zagreb | Strasbourg | Barcelona

 
         
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company