Sofiakyla
 

Sofiakylä - se oikea kylä

Kylähän tämä jo melkein on: Sofiakylä, Sofiantähti ja SoffariKlubi :). Kaikki talot omanlaisiaan mutta kuitenkin niin samanlaisia. Ihanat asukkaat, tilapäishoitolaiset, loma-ajanhoitolaiset sekä päivä- ja työtoiminnassa kävijät tekevät jokaisesta päivästämme erilaisen ja se tuo rikkautta jokaiseen päivään. Henkilökunta taas on vertaansa vailla: ammattitaitoista, iloista ja joustavaa. Yhdessä näistä kaikista koostuu Soffari <3

Hankkeista ja tapahtumista, retkistä ja vierailijoista - niistä on Soffarin kevät tehty

tiput

Keväällä päättyi Somehaukku-hanke eli upean hankkeen kautta saimme välineistöä digipajaamme, hauskan videon koiran kuvaamana ja tietenkin upeat valokuvat asukkaistamme koirakaverien kera.

Toinen hanke liittyi henkilöstön hyvinvointiin sekä johtamiseen ja yhdessä henkilöstön kanssa päivitettiin mm. Sofiakylän uudet arvot: Avoimuus, arvostus ja rohkeus ja niitähän me noudatamme. Myös firstbeat-mittaukset tehtiin uudestaan kaikille halukkaille.

Retkiä toteutetaan viikottain ja uusia retkikohteita aina metsästetään.

Pääsiäistä juhlittiin perinteisesti ja sitä ennen pienet virpojat Pitkäniemen päiväkodista kävivät meillä vierailemassa, myös Kiirastorstaina yllätysvierailulle tulleet tiput herättivät ihastusta.

virpojat
Sydan-oikealla-puolella 3D-1-for-web

Janita Virtasen kirjoittama Sydän oikealla puolella -kirja

Vihdoin ilmestyi myös kirjamme Sydän oikealla puolella, joka kertoo Sofian ja Sofiakylän tarinan sekä sisältää asiantuntijoiden ja läheisten kommentteja.

Kirja on saanut hyvän vastaanoton ja sitä on saatavilla mm. kahvilastamme, Amandalta toimistosta tai tilaamalla osoitteesta: http://www.hovikoti.fi/fi-FI/sofiakyla-tutustu/sydan-oikealla-puolella.

Kirjaa juhlittiin niin päiväjuhlassa kuin iltajuhlassakin ja tunnelma molemmissa oli lämmin. Juttuja kirjan ja tarinan tiimoilta on kevään aikana ollut monissa lehdissä mm. Seura, Perhe ja Vauva, Iltasanomat ja Iltalehti. Juttuja ja kommentteja kirjan tiimoilta löytyy sivultamme https://www.facebook.com/sydanoikeallapuolella/

janitayms

Haluatko mukaan iloiseen joukkoon Klubin päivätoimintaporukkaan, työtoimintatiimi Käpykaartiin tai keittiölle kahvila Rokkiin - asiakaspaikkoja vapaana syksystä!

Kevät on jo pitkällä ja heinäkuussa pidetään taukoa, mutta elokuusta otamme lisää väkeä niin päivä- kuin työtoimintaamme eli jos haluat mukaan puuhakkaaseen porukkaan niin otathan pikaisesti yhteyttä: Petri Haapasalo 045 660 1650.

Mirka

Esittelyssä tänään Mirka Hermunen:

"Olen Mirka, koulutukseltani olen lähihoitaja. Työskentelen Sofiakylässä, Tammiston ryhmäkodin vastuuohjaajana.

Olen työskennellyt kehitysvammaisten parissa noin 6 vuotta. Ensimmäiset vuodet erityistukea tarvitsevien koulussa ja nyt viimeiset kaksi vuotta Sofiakylässä.

Työssäni parasta on ehdottomasti meidän persoonalliset, mahtavat asukkaat sekä hyvällä huumorilla ja ammattitaidolla varustetut työkaverit!"

Tule mukaan Soffarin tiimiin: Upeaan henkilökuntaamme haetaan lisää vakituisia lähihoitajia sekä kesäapulaisia: ole reippaasti yhteydessä riitta.peltonen@sofiakyla.fi

Yleisurheilukisoja, risteily, omaisten päivä

Kesä on ihan ovella ja kesällekin on jo paljon ohjelmaa. Retkiä, leirejä, vuosittainen risteily sekä taas osallistutaan yleisurheilukisoihin, jotka tänä vuonna pidetään Pirkkalassa. Omaisten päivä suunnitteilla samoin kuin toukokuulle Sofianpäivän konsertti. Näistä lähetetään lisää infoa.

Ajankohtaista:
Arman Alizadin dokumenttisarja Arjen Sankarit, johon osallistuimme, siirtyy keväältä syksyyn eli laitamme siitä lisätietoa, kun tv-lähetyksen päivämäärä on tiedossamme. Innolla odotamme ohjelmaa :)

Toivotamme teille ihanan aurinkoista loppukevättä ja kesää.
Riitta ja Soffarilaiset

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company