Nyt fra Atkins Februar 2016 Vejen til øget mobilitet Vi håber, at I alle er kommet godt ind i 2016 – som allerede har vist sig at blive et spændend

     
AtkinsHeader2015 590

Nyt fra Atkins

Februar 2016

Vejen til øget mobilitet

Vi håber, at I alle er kommet godt ind i 2016 – som allerede har vist sig at blive et spændende år med nye oplevelser, opgaver og godt samarbejde.

Vi er glade for igen at kunne invitere jer indenfor i vores verden med projekter i både ind- og udland. Denne gang vil vi berøre nogle af landets aktuelle udfordringer på transportområdet – men også hvordan moderne teknologi åbner muligheder for at øge mobilitet, nedbringe afstande mellem menneske og internationalisere vores samarbejde på store infrastrukturprojekter.
God fornøjelse.

Eva Rindom
Administrerende direktør

togbaby 160x160

Hvor skal vi hen på transportområdet?

I øjeblikket oplever vi en bekymring i branchen, når talen falder på udviklingen på transportområdet. Biltrafikken stiger eksplosivt, alt imens der er usikkerhed om investeringer i fremtidens bane såvel som vejnet. Så hvordan skal vi løse fremtidens mobilitetsproblemer og sikre, at landet hænger sammen trafikalt?

motorvej 160x160

Tjek Trafikkortet, før du tager afsted

Efter en periode med kolde og sneklædte veje har de danske trafikanter for alvor taget Vejdirektoratets nye trafikkort til sig. Atkins står bag design og udvikling af det interaktive webkort, som via et brugervenligt design giver adgang til en massiv mængde live data om trafiksituationen på de danske hovedveje.

gitte 160x160

Amerikansk letbaneprojekt henter dansk baneviden

Moderne teknologi gør det stadigt nemmere at samarbejde med kolleger på tværs af kloden. Siden marts 2014 har et hold danske baneeksperter i Atkins arbejdet på elektrificeringsdelen af et stort totalentreprisetilbud på en ny amerikansk letbane i staten Maryland.

***

Angles – Atkins' Thought Leadership Magazine

Atkins er mere end blot vores forretning i Danmark. Vores bagland tæller 19.000 ingeniører, projektledere og arkitekter. I en række artikler på angles.atkinsglobal.com deler flere af vores kolleger deres viden og syn på de udfordringer, som samfund rundt om verden står overfor. Her er et udvalg af de seneste historier:

angles electrification 80x80

Digitally enabling electrification

Could open standards for data exchange transform the economics of rail electrification?

angles how-do-we-connect-with-people 80x80

How do we connect people with people?

Helping people move around quickly and efficiently is a big part of our job when designing regeneration plans, new communities or even completely new cities. Our work in Johannesburg is a great example of how important public transportation can be.

angles driverless-car 80x80

Driverless vehicles – predictions for 2016

Connected and Autonomous vehicles are rushing to become an ever more real part of our lives.

linkedin
1px