dreamstimemedium 92400341 NWB Crop
 
dreamstimemedium 43908776

©️ Chbm89 I Dreamstime.com

Hej

Nordic Wristbands tænder et lys i mørket med vores nye udvalg af LED Armbånd.

Nogle kender måske LED armbånd fra Coldplay koncerter, hvor de benyttes som en del af koncerterne og er med til at skabe en fantastisk oplevelse. Publikum engageres og effekten er et imponerende lysshow blandt publikum.

LED armbånd kan bruges i mange sammenhænge og til forskellige slags events, såsom koncerter, sportsbegivenheder, på klubberne og dansegulvet og til at aktivere folk og evt. udvalgte grupper med en fjernkontrol.

I denne nyhedsmail vil jeg præsentere nogle af mulighederne.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

***

Lyd aktiveret LED armbånd

Skrmbillede 2023-12-06 kl. 11.04.57

Lyd aktiveret LED armbånd

Den nemmeste måde at forvandle dansegulvet til et lysshow er at give alle et LED-armbånd, der blinker i takt med musikkens rytme.

Når alle på et dansegulv er udstyret med lyd detekterende LED-armbånd, opnår begivenhedens energi nye højder, da lysene reagerer i realtid på musikken og de omgivende lyde.

Dansegulvet bliver et dynamisk lærred af lys, rytme og kollektiv energi. Det forvandler den traditionelle danseoplevelse til en multi-sensorisk rejse, der engagerer og aktiverer deltagerne.

***

Bevægelses aktiveret LED Armbånd

Skrmbillede 2023-12-06 kl. 11.09.44

Bevægelses aktiveret LED armbånd

LED'erne på armbåndet blinker, når det mærker bevægelse, så når publikum, deltagere eller f.eks. gæster på et diskotek er udstyret med disse bevægelses detekterende LED-armbånd, gennemgår atmosfæren en fantastisk forvandling, der gør en almindelig danseoplevelse til et uforglemmeligt syn og oplevelse.

Når dansere bevæger sig og groover, reagerer bevægelsessensorerne i LED-armbåndene og i forening skabes en fascinerende symfoni af lys, musik og bevægelse.

***

Fjernbetjent LED armbånd

Skrmbillede 2023-12-06 kl. 11.14.40

Fjernbetjent LED Armbånd

Med en fjernbetjening kan arrangører af begivenheder orkestrere interaktive lysshows, synkronisere LED-armbåndene til begivenhedens tema, musik eller specifikke øjeblikke.

Ved køb af fjernstyrede LED-armbånd medfølger en fjernbetjent radiocontroller. Det giver mulighed for kontrol af alle de grundlæggende funktioner. En DMX-controller kan tilsluttes fjernbetjeningen, hvilket muliggør endnu mere præcis kontrol af armbåndene. Controlleren har en lydindgang, så armbåndenes blinken kan matches med musikkens tempo.

Afhængigt af begivenheden kan disse armbånd være nyttige til mange formål, ikke kun til at forbedre stemningen og det visuelle. Op til 10 grupper kan styres separat, så de kan bruges til crowd control, ved at signalere hvornår en begivenhed eller aktivitet starter, eller hvilket formål du nu kan finde på.

***

Regulært og bruger kontrolleret LED armbånd

Skrmbillede 2023-12-06 kl. 11.18.13

Regulært LED armbånd

Med LED-armbånd bliver publikum en del af showet, vise deres humør og engagement ved at udtrykke sig med farvede lys.

Det regulære LED-armbånd har 15 farver, som brugeren kan vælge imellem, og et udtryks mønster, der går igennem dem alle.

***

LED ventilator / håndholdt blæser

Skrmbillede 2023-12-06 kl. 11.21.57

LED ventilator / blæser

Temperaturerne kan stige, når mange mennesker er pakket sammen for at nyde et show. Hvad hvis du kunne give dem en brise og et lysshow på samme tid?

Disse håndholdte elektriske blæsere roterer ikke bare deres bløde blade og flytter luft i den ønskede retning. Der er 7 LED'er i bladene og smart elektronik, der skaber et animeret lysshow. Det ser cool ud i sig selv og er spektakulært, når alle i en stor skare har en.

Ventilatorerne kan bestilles forprogrammerede, eller udstyres med en USB-port, der muliggør selvprogrammering. Hver ventilator kan have 6 beskeder.

***
dreamstimemedium 209352040

©️ Erika Fili I Dreamstime.com

Tak fordi du læste med.

Kontakt os endelig med spørgsmål til ovenstående eller en snak om armbånd, lanyards eller andet som vi har på vores repertoire.

De bedste hilsner
Michael Quvang

Nordic Wristbands

Helsinki | Oslo | Copenhagen | Tallinn | Zagreb | Munich | Strasbourg | Barcelona

 
     
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company