accac-kulttuuri2-0 leiska
 

Yhdenvertaisuus on samanarvoisuutta

Esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta taiteen ja kulttuurin keinoin edistävä ACCAC -tapahtumakokonaisuus ja kansainvälinen verkosto kokoontuu kotikaupungissaan Tampereella 21.-27. syyskuuta 2020.

Tampere panostaa järjestelmälliseen yhdenvertaisuustyöhön ja yhdenvertaisuus on myös kantava teema Tampereen ja Pirkanmaan yhteisessä 2026 kulttuuripääkaupunkihaussa. ACCAC Kulttuuri 2.0 festivaali on yksi Tampereen kaupungin vuoden 2020 yhdenvertaisuutta kehittävistä teoista.

Lue lisää " Tampere. Yhdenvertaisesti sinun" -ohjelmasta..

Viikon mittainen kokonaisuus tuo Tampereelle taiteen ja kulttuurin ammattilaisia kahdestakymmenestäviidestä maasta.

ACCAC Kulttuuri 2.0 sisältää musiikkia, tanssia, teatteria, kaupunkikarnevaalin, kulttuurimarkkinat, elokuvaa, klubiohjelmaa, saavutettavan eUrheilun MM -kisat, taidenäyttelyn sekä ammattilaisille suunnatun kongressikokonaisuuden.

Avoin haku on käynnissä

finale

Avoin haku on käynnissä. Toivotamme tervetulleiksi ehdotuksia kaikilta taiteen aloilta: tanssin, musiikin, elokuvan ja sirkuksen, sinä päätät. Olemme myös kiinnostuneita teknologisista innovaatioista ja käytännöistä, joilla jokapäiväiväinen eläminen tai kommunikaatio olisi saavutettavampaa.

Global maailmankartta

ACCAC verkosto

ACCAC verkosto maailmalla

ACCAC brändin uskottavuus maailmalla kumpuaa Suomen vahvasta imagosta tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja koulutuksen kärkimaana ja sille imagolle on ollut turvallista myös brändiä rakentaa. Vuonna 2020 ACCAC palaa kotikaupunkiinsa Tampereelle Nepalin, Egyptin ja Korean jälkeen ja toivottaa tervetulleeksi koko kansainvälisen verkostonsa.

Tapahtuman Tampereen perusta rakennetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta kehittävään ACCAC -tiimiin. Ehdotuksia voi laittaa myös sähköpostilla tai soittamalla.

Ideoidaan yhdessä vuoden 2020 yhdenvertaisin tapahtuma!

Yhteydenotot sähköpostilla:
kirsi@accac.global (festivaalipäällikkö)
ansku@accac.global (koordinaattori)
anniina@accac.global (tuottaja)

VERKKOSIVUILLE

Liity ACCAC 2020 kannatusjäseneksi

Tannoura 1

Käytämme tukesi saavutettavuuden toteutumiseen tapahtumassa, joka sisältää suurimmaksi osaksi maksutonta ohjelmaa. Näin haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus osallistua taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

Tilinumeromme on
Esteetön taide ja kulttuuri ry
FI51 8330 0710 4617 28

Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen finland@accac.global niin saamme sinut kirjattua kannatusjäseneksi.
Kiitos paljon tuestasi.

Terveisin
ACCAC Kulttuuri 2.0 tiimi

 
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company