Dans med os! Året var 1986 og Danseorkesteret med Jørgen Klubien i front, lancerede deres efterhånden legendariske sang, Regndans. Det behøver ikke a

      Webversion   Videresend  
Regn Nyhedsbrev WorkStyle

Dans med os!

Året var 1986 og Danseorkesteret med Jørgen Klubien i front, lancerede deres efterhånden legendariske sang, Regndans. Det behøver ikke at være regnvejr for at man kan blive firser-nostalgisk og lytte til tonerne fra dengang, men når det nu alligevel regner, så hvorfor ikke?!

Og apropos regn.. Vi har fået nye forsyninger af notesbøger fra vores leverandør Rite in the Rain som bor i USA's nord-vestligste hjørne, hvor man er eksperter i regn. På mere end én måde! Vi har suppleret vores udvalg af vandafvisende blokke og notesbøger med vandafvisende A4 papir, så du nu kan printe dine noter, tabeller, landkort osv., direkte ud på vandafvisende papir. Se mere her.

Din kupon-kode udløser 10% rabat på hele butikken i august og du finder koden nederst.

Du ønskes en dejlig sensommer - og husk nu at danse!

Regn Nyhedsbrev Divider1
Cartesio Nyhedsbrev WorkStyle

Højsæson for notesbøger

På job, studie eller i fritiden - notesbøger skal der til! Vi har små og store, med linjer, blanke eller prikker, i læder, stof eller andre materialer og i alle mulige farver!

Tilhængere af den minimalistiske moleskine-stil har fundet en ny bedste ven - Cartesio!

Italiensk design og temperemt for alle pengene! Vi har den i to størrelser og hele otte farver. En meget alsidig notesbog med lækkert tykt og linjeret papir, som bare er lidt federe end den-du-ved.. :-)

Lets Tango Nyhedsbrev WorkStyle
LT1917 Nyhedsbrev WorkSTyle

En stilren, moderne klassiker - Leuchtturm1917

Tyske Leuchtturm1917 har taget danskerne med storm og som de første i Danmark der solgte de dejlige notesbøger, tør vi godt tage lidt af æren for deres succes.

Det er og bliver en solid og smuk klassiker til den seriøse bruger, med sit tykke papir, sidetal, indeks, lomme, etiketter, Pen Loop osv. osv.

Vi har A5, A4, Academy Pad med løsblade og Reporter til snushanen. Og hvis du ikke lige finder den farve eller størrelse du søger, så spørg - vi skaffer det!

Econotes Nyhedsbrev WorkStyle

Indtil næste gang..

Vi kommer snart tilbage med flere lækre produkter, gode tilbud og nyheder, men inden vi skilles i dag, skal vi minde om at virksomheder naturligvis får mængderabat på de fleste af vores varer og skal man bruge en af vores lækre notesbøger som en eksklusiv firmagave, præger vi logo og tekst på vores bedste notesbøger, hvis man bestiller over 200 stk. Brug vores kontaktformular hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud!

Din kuponkode for august er: regndans.

Mange hilsner fra Maja & co. hos WorkStyle.dk

facebook pinterest twitter
1px