a2i logo med stort A
 

Få ny finansiering til din virksomhed

Finansiering.ikon

Måske din næste finansiering bare ligger og venter på dig?
16. september kan du møde en række danske investorer og finansieringsplatforme på udkig efter danske virksomheder og samarbejdspartnere, der adresserer globale udfordringer. De præsenterer sig med følgende oplæg:

Keystones: Sådan skalerer business angels forretningen med ”smart money”
Coop Danmark: Sådan får du alternativt lån via crowdlending
Mega Trend: Hvad efterspørger Family Offices?
IFU: Muligheder for finansiering af SMV’er

Herefter kan du få en-til-en drøftelse af finansieringsmuligheder for dit koncept med investorer og finansieringsplatforme. Desuden er der mulighed for netværk med andre medlemmer i foreningen over en bid frokost.

Finansieringseventen er åben for medlemmer og er en del af generalforsamlingen for Access2innovation onsdag 16.9 klokken 10 til 13. Meld dig til her.

Efter frokost kan du opleve:
Jed Emerson: Oplæg om impact investering ved den amerikanske ekspert
• Præsentation af den nye analyse om hullet i offentlig finansiering af SDG-produkter og vores korte debatindlæg i Finans.dk
Diverse danske investorer: Hvordan får vi opbygget et SDG finansieringssystem, der kan fremme bæredygtige danske investeringer i udviklingslande?

Tilmelding til denne del af dagen (åben for alle).

Begge arrangementer foregår på Matrikel1 på Gammel Strand 28, 1202 København K. Der er mulighed for at deltage digitalt fra Jylland.

Deltag i generalforsamling og debat fra Aalborg
Har du ikke mulighed for at tage til København 16. september, kan du deltage i generalforsamling, høre oplæggene og være med i debatten hele dagen via storskærm på Access2innovations kontor på C.A. Olesens Gade 4, 3. sal, 9000 Aalborg.

Der vil være frokost og let traktement. Tilmelding til dette arrangement til Kristinna på kje@access2innovation.com.

***

Tanzania er klar til samarbejde

20200827 150236

Fra venstre: Program manager fra Access2innovation, Henrik Anker-Ladefoged, direktør i Engsko, Henrik Wollesen, repræsentant fra Tanzania Chamber of Commerce & konsulent, Kenneth Onesmas

Der er grøde i Tanzania, hvor vi oplever en voksende interesse for danske services og produkter. Vores afrikanske kontakter i området rækker ud og viser stort engagement. Det så vi senest, da direktør i den danske stenmølle-producent Engsko, Henrik Wollesen, sammen med program manager Henrik Anker-Ladefoged fra Access2innovation var i Tanzania i sidste uge for at undersøge markedsmuligheder.

“Vi oplevede en stor interesse for vores produkter. I Afrika er fejlernæring et stort problem, og det kan Engskos møllekværne af sten være med til at løse. Stenkværnene bevarer nemlig kornets mineraler og vitaminer og giver et produkt med høj ernæringsværdi,“ fortæller Henrik Anker-Ladefoged.

“Det var en god tur med knald på. Vi havde omkring 20 møder på en lille uge, så interessen var stor. Vi fandt en række stakeholders, der skal være med i projektet. Det var muligt, fordi der var gjort et stort arbejde for at aftale møder med relevante personer,“ fortsætter Henrik Wollesen.

Næste skridt bliver en workshop i Tanzania i november 20, hvor de forskellige stakeholders får en demonstration af teknologien, og investeringsmuligheder skal drøftes.

“Tanzanias hjul ruller igen. Det er tydeligt, at landet er på vej tilbage på sporet,” slutter Henrik Anker-Ladefoged.

***

Over 100 virksomheder udvikler løsninger, der kan imødekomme efterspørgsel i Afrika

Mere end 100 PIV -3

I fjerde udkald til vores program ’Partnerskabsdrevet Innovation til Vækstmarkeder i Østafrika’ (PIVØ) har vi nu rundet over 100 deltagende virksomheder. Det er virksomheder, der enten tidligere har fået finansiering fra PIVØ-programmet eller som lige nu er i gang med at udvikle løsninger til de afrikanske vækstmarkeder med finansiering og sparring fra Access2innovation.

”Det viser en stor interesse for udvikling af produkter og services, der taler ind i verdensmålsdagsordenen. Samtidig er det en tydelig indikation på, at de danske virksomheder besidder stærke kompetencer til udvikling af innovative teknologier, som skaber vækst i Østafrika og herhjemme,” siger en tilfreds Ole Stein, program manager i Access2innovation.

***

Recent publications and analysis

The following reports and analysis could be of interest to our subscribers:

***
Endorser Logo gradient blue RGB
***

Access2innovation er den danske platform, hvorfra danske virksomheder i samarbejde med NGO’er, investorer, vidensinstitutioner og myndigheder udvikler og skalerer innovative og bæredygtige, kommercielle løsninger til de afrikanske vækstmarkeder.

Access2innovation er delvis finansieret af:

EN
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company