banner header 2019
 

VALMENTAJATIEDOTE 3/2020

18.11.2020

Tämä uutiskirje ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa ja se tarjoilee seuratoiminnan valmennukseen, koulutustoimintaan, osaamisen kehittämiseen ja huippu-urheiluun liittyvää ajankohtaista sisältöä.

***
tommipulkkinen uutiskirje 180180

Tommi Pulkkisesta Uimaliiton uusi valmennuspäällikkö

Suomen Uimaliiton uinnin valmennuspäälliköksi on valittu Tommi Pulkkinen. Hän siirtyy suomalaisen uintivalmennuksen eturiviin Oulun Uinnin urheilutoimenjohtajan paikalta. Lue lisää tästä.

***
AnttoniLaitinen BrianMarshall pienempi

Valmennuksen mentoriohjelma täydessä vauhdissa

Syyskuussa alkaneen huippu-uinnin valmennuksen kansainvälisen mentoriohjelman ensimmäinen lähijakso oli Kuortaneella marraskuun alussa. Lähijakson veti ohjelman mentori Brian Marshall.

Uimaliitto toteuttaa mentoriohjelmaa yhteistyössä Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön kanssa. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa kotimaisten uintivalmentajien valmennusosaamista ja lisätä ymmärrystä valmennuksen kansainvälisen tason vaatimuksista sekä tuottaa uuden sukupolven valmentajia Suomeen.

Lue lisää mentoriohjelmasta lisää tästä.

***
nea immonen vaaka.1200x0

Uimahyppyjen aikuisten maajoukkue kaudelle 2020–21 on valittu

Uimahyppyjen maajoukkueeseen kaudelle 2020–21 valittiin neljä hyppääjää: Juho Junttila (Uimahyppyseura Tiirat), Jouni Kallunki (AWS Diving), Nea Immonen (Uimahyppyseura Tiirat) sekä Lauren Hallaselkä (Uimahyppyseura Tiirat).

Lue koko uutinen tästä.

***
Education 2018880 003d7c

Koulutuksista osaamista altaille

Koulutuksia on tarjolla runsaasti syksyn ja talven aikana. Koulutusten ajankohdat päivittyvät Uimaliiton tapahtumakalenteriin. Koulutuksia voi etsiä tapahtumahausta valitsemalla suodattimeksi ”Koulutus”.

Lisätietoa koulutuksista koulutuspäällikkö Joni Toivolalta joni.toivola@uimaliitto.fi, p. 050 547 2578.

***
suomisport

Koulutusten ilmoittautumiset tehdään Suomisportissa

Uimaliiton koulutustapahtumien ilmoittautumiset tehdään Suomisportissa. Koulutukset löydät Suomisportista tägillä uimaliitto. Suomisportin ulkoasu on uudistunut kevään aikana, joten käy tutustumassa palveluun tästä.

***
valmentajaverkosto kuvake

Seuraava valmentajaverkoston tapahtuma joulukuun alussa

Suomalaisen uintiurheilun valmennusosaamisen jakamiseksi Uimaliitto on käynnistänyt tänä vuonna valmentajaverkoston. Helmikuussa aloitettu valmentajaverkosto jatkuu etätapaamisena joulukuun alussa 2.12. klo 18 alkaen. Lisätietoa sisällöstä marraskuun aikana Uimaliiton netti-sivuilta, tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset valmentajaverkostoon tästä.

***
suomen valmentajat

Liity Suomen Valmentajat ry:n jäseneksi

Suomen Valmentajien ja sitä kautta myös Suomen Uintivalmentajien jäseneksi voi liittyä jokainen urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö tai yhteisö. Lue lisää jäsenyydestä ja jäseneduista tästä.

***

Tilaa Uimaliiton uutiskirjeitä

Uimaliitto tiedottaa säännöllisesti toiminnastaan uutiskirjein, jotka jaetaan sähköpostitse eri kohderyhmille. Tilaa uutiskirjeitä täältä. Jaathan tietoa seurassasi eteenpäin, ja muistuta valmentajia ja ohjaajia tilaamaan Valmentajatiedotetta!

***

Suomen Uimaliiton kumppanit

Madmimi Footer 2020 6
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company