Sofiakyla-syysbanneri
 

Aurinkoista syksyä Soffarista

uutiskirjetta-varten-SIN
IMG 1161

Asiakkaiden ja ohjaajien keräämät piristävät sanat ja lauseet koristavat nyt sisäänkäyntiemme ikkunoita. Visuaalinen suunnittelijamme Elina suunnitteli tarrat ja nyt ne ovat päivittäin ilonamme :-).

Miten se kesä Soffarissa sitten oikein meni?

Upea kesä takana: lämmintä ja aurinkoista. Kesä toi tullessaan hoitolampaamme: 42 ihanaa karvapalleroa laitumelle, jotka joka päivä olemme käyneet laskemassa. Palkkiona lampaiden hoidosta asukkaat kävivät jammaamassa Ylisfestareilla :-). Retkeilty on taas kovasti, käyty vuosittaisella risteilyllä, nähty Ähtärin pandat ja monen monta muuta retkikohdetta. Keväällä saatu pyörä on ollut kovassa käytössä ja yleisurheilukisoista toimme jälleen kolme mitalia tuliaisina. Vieraita on käynyt ja kauimmaiset kaukaa Aasiasta. 1.8. vietettiin Yhdessä parempaa elämää -päivää, jossa ohjelmaa oli kaikenikäisille: yhtyeitä, aasivieraita, poliisi piipahti ja Nokian Kumi MC ja Sons of Abrahams kävivät vuotuisella kummivierailulla lahjoittaen asukkaillemme polkupyörän.

IMG 0740
IMG 0729
IMG 0741
IMG 1163

Kahvila Rokki

Kahvilassamme on tarjolla aina itseleivottuja herkullisia tuotteita ja kakkuja voi myös tilata kotiin. Gluteenittomille ja vegaaneille löytyy päivittäin omia vaihtoehtoja. Koirakaverit ovat meillä myös kahvilaan tervetulleita.

Kahvila on avoinna ti-pe 12-18 ja la 12-16. Tervetuloa herkuttelemaan. Kahvila Rokki löytyy osoitteesta Kivimiehenkatu 10A, sisäpihalta. Kahvilan tytöt tavoitat numerosta 045-1102959.

IMG 1102

Tuula eläkkeelle

Tuula on ollut Soffarin matkassa mukana päivästä yksi, Suunnittelemassa Sofiakylää, yrittäjänä Sofiakylän alkutaipaleella, jonka jälkeen talon toiminnanohjaajana vetäen mm. leirejä ja kerhoja. Tuula kahvitettiin eläkkeelle perjantaina 31.8. musiikin ja puheiden säestämänä. Kiitos Tuulalle näistä vuosista.

Syksyn ohjelmistossa

Syksy ei vähennä retkeilyä, kohteet vaan muuttuvat. Retkien lisäksi juhlimme Halloweenia, ja Itsenäisyyspäivää. Henkilökunnan kanssa vietämme koulutuspäivää ja tyhyä ja Klubilla järjestämme Miljoona Mikrosirua -päivää 6.10. Silloin voit siis tuoda koirasi, kissasi tai kanisi sirutettavaksi.

Vuokraamme Klubin liikuntasalia iltaisin ja tiloissa on myös mahdollista järjestää syntymäpäiviä ja muita tilaisuuksia tarjottavineen. Myös pomppulinnamme on vuokrattavissa. Näitä kaikkia voit tiedustella Amandalta 044-9066900 (ma-pe 9-15) tai amanda.renard@sofiakyla.fi.

Päivätoiminnassamme vielä vapaita paikkoja. Tiedustelut Petri Haapasalo 045-6601650.

Pikkuhiljaa valmistautuu Soffarikin syksyyn ja tulevaan talveen kaikki ihanat kesämuistot hyvin talletettuina mieliimme.

Ihanaa syksyä ja käykäähän kylässsä,
Riitta ja Soffarilaiset

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company