Avid har varslet, at den nuværende introduktionspris for ikke-Edu brugere på opgradering fra en ældre Sibelius eller fra en udløbet supportplan vil st

 
Sib7.5 banner590x211

Avid har varslet, at den nuværende introduktionspris for ikke-Edu brugere på opgradering fra en ældre Sibelius eller fra en udløbet supportplan vil stige pr. 1. januar 2017.

Hvis du ejer Sibelius 7.5 eller ældre

Sibelius BoxLeft

Hvis du ikke er studerende, lærer mm:
Resten af 2016 kan du opgradere til nyeste udgave af Sibelius 8 fra en ældre udgave mellem version 1 og 7.5:
* Køb en upgrade til Sibelius 8 inkl 1 års gratis updates for 1.675 kr.. Pr. 1. januar er prisen 2.595. Eller:
* Køb en upgrade til Sibelius 8 inkl 3 års gratis updates for 2.495 kr. Pr. 1. januar er prisen 3.495.
Hvis du er studerende eller underviser:
* Køb en upgrade til Sibelius 8 inkl 1 års gratis updates for 750 kr.
Dokumentation i form af studiekort eller lønseddel skal uploades efter købet.

Sibelius 8.5 med fleksible nodestørrelser

SIBELIUS-85-HERO

I sidste uge lanceredes endnu en update til Sibelius. Alle, der har en aktiv Sibelius update plan kan downloade version 8.5 gratis fra deres Avid konto.
Den nye udgaver byder bl.a. på mere fleksibel anvendelse af de op til 4 forskellige størrelser nodesystemer, som blev introduceret i v. 8.4. Læs detaljerne på vores danske Sibelius DK blog.

Sibelius First nu i version 8.5

SibeliusFirst8UI

Sibelius First er den "lille" udgave af Sibelius, men i den nyeste version 8.5 er der rigeligt med nodefunktioner til de fleste brugere. Da det "store" Sibelius og First nu er baseret på de samme programkoder, er Sibelius First også klar i version 8.5 allerede nu – dog med færre af de avancerede funktioner. PhotoScore Lite scannerprogrammet er inkluderet. Har du en ældre udgave af First, kan du opgradere til 8.5. Har du allerede Sibelius First i v. 8 ligger der er gratis update til 8.5 på din Avid konto.

Forlæng din plan, hvis du har Sibelius 8

Kalenderblad

Hvis du har købt eller opdateret til version 8 i slutningen af 2015, vil din update og support plan snart udløbe. Du har 2 muligheder for at forlænge adgangen til updates:
Køb en 1-årig upgrade og support plan til 750 kr
Køb en 3-årig upgrade og support plan til 1.650 kr
I begge tilfælde får du tilsendt en kode, som du skal indtaste på din Avid konto senest 30 dage efter udløbet af planen. Du kan sagtens købe og indtaste koden længe før planen udløber. Hvis din udløbsdato f.eks. er 7. februar 2017, så er den nye udløbsdato 7. marts 2018, uanset om du forlænger i dag eller senere frem til 7. marts 2017. Husk at du støtter den lokale virksomhed (det er os!), hvis du køber på cyberfarm.dk og ikke i Avids shop – tak!

Sibelius flerbrugerlicenser

Sibeliusflerbruger

Skoler og institutioner med flerbrugerlicenser kan opgradere til Sibelius 8.5 for 212 kr ex. moms/licens eller forlænge en eksisterende Sibelius update plan med 12 mdr til samme pris. Opdateringen inkluderer de kommende 12 måneders nye versioner og lægges på en fælles konto, hvorfra alle brugere med adgang til kontoen kan downloade og aktivere Sibelius. Alle licenser skal opgraderes på samme tid, og brugere af flerbrugerlicenser kan ikke anvende almindelige enkeltbruger opdateringer. Opdateringer bestilles på mail med oplysning om skolens navn, adresse og Sibelius System ID.

Alle priser med forbehold for ændringer

facebook
1px