SIW WE 1
 

Viazorg nieuwsbrief, maart 2022

274578923 23849960423170524 3623152571806255864 n

Op dit moment hebben we drie vacatures openstaan. Wat maakt het zo leuk om bij Viazorg aan het werk te gaan? “Viazorg geeft ons bepaalde richtlijnen en daarbinnen mogen we bewegen op een manier die bij ons past, dat geeft mij energie.” – Judith, projectleider Viazorg. “Naast de positieve en collegiale sfeer kom je terecht in een warm bad.” – Andjenie, communicatieadviseur Viazorg. “Pak jij deze kans? Ik ben nog steeds blij dat ik de stap heb gemaakt naar Viazorg. Iedere dag krijg ik steeds meer de bevestiging dat ik op mijn plek zit.” – Remco, beleidsadviseur en programmaleider Viazorg. Wil jij net als Andjenie ons warme bad ervaren? Of energie krijgen van je werk zoals Judith? Pak dan net zoals Remco deed deze kans en solliciteer!

***
Uitnodiging event TiZV theater 220518

Namens alle VVT bestuurders nodigen wij alle VVT medewerkers van harte uit om naar onze de feestelijke afsluiting van Thuis in het Zeeuwse Verpleeghuis te komen. Zo komen de resultaten van alle projecten aan bod en krijg je een doorkijk naar 2023. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Deze middag is er een theatershow speciaal voor alle zorgmedewerkers die het zwaar te verduren hebben (gehad) tijdens de coronacrisis. De voorstelling ontroert, maakt je aan het lachen en zet je aan het denken. Deelname is gratis en iedereen krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis!

***
21404

Strategische personeelsplanning is complex en het is lastig om de goede cijfers boven tafel te krijgen. Wil je ermee aan de slag maar weet je niet waar te beginnen? Dit lerend netwerk helpt bij de ontwikkeling van een strategische personeelsplanning op basis van scenario’s. Het is een complete en hands-on introductie, waarbij je aan de hand genomen wordt, ervaringen met elkaar deelt en de diepte in gaat. Van denken naar doen. De benodigde cijfers zijn via PFZW beschikbaar. En op langere termijn kan een netwerk van deelnemers je verder helpen. Het lerend netwerk SPP in samenwerking met PFZW start in september!

***
sijw

Inmiddels is Sterk in je werk twee keer door externe onderzoeksbureaus geëvalueerd. Onze Sterk in je Werk loopbaancoaches zijn door de deelnemers beoordeeld met een 8.6! Het traject krijgt een beoordeling van een 8.1. De resultaten uit deze onderzoeken en interviews van deelnemers, loopbaancoaches en projectleiders laten in deze factsheet zien dat Sterk in je werk werkt!

***
ikzorg-viazorg-Marylou met data

Over twee weken is het weer zover, de ontdekdezorg-week. Dit jaar duurt niet een maar twee weken omdat we binnen Zeeland nog zoveel activiteiten hebben we er een week achter geplakt.
Laat je inspireren tijdens onze webinars en maak kennis met werkgevers bij jou in de buurt. Wordt dit jouw stap richting zorg en welzijn? Nog leuker, het is allemaal gratis. Enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op onze site.

***

Via de subsidie NL Leert Door – sectoraal maatwerk kun je, als werkgever in Zorg en Welzijn, jouw medewerkers diverse activiteiten aanbieden met forse korting. Maak gebruik van deze kans om je medewerkers tegen een fractie van de kostprijs een ontwikkel-/loopbaanadvies, begeleiding, EVC of scholing aan te bieden! Je kunt nog inschrijven en deelnemen met de stelregel OP = OP.

***
Gebruik Smart glass 2 WVo

Binnenkort komt de eerste nieuwsbrief special over innovatieve zorgtechnologie uit. Wil je eens per kwartaal op de hoogte blijven van zorgtechnologie? Je kunt via onderstaande button aanmelden.

***

Bekijk de infographic voor de meest actuele facts & figures voor de Zeeuwse arbeidsmarkt van zorg- en welzijn.
Bronnen: Arbeidsmarkt in beeld, ZZ.nl, Scalda, Hoornbeeck College & HZ University of Applied Sciences

***

Agenda

▪ 14 maart: Zorg voor je loopbaan 6 daagse
▪ 14 t/m 25 mrt: Ontdekdezorg week
▪ 16 maart: Walk & Talk: Wandelen en leren over zij-instroom
▪ 22&24 maar Webinar: Wil jij (weer) werken in zorg en welzijn?
▪ 17 mei Bibliotheekbijeenkomst Goes: Wil jij (weer) werken in zorg en welzijn?
14 maart: Zorg voor je loopbaan 6 daagse
14 t/m 25 mrt: Ontdekdezorg week
16 maart: Walk & Talk: Wandelen en leren over zij-instroom
22&24 maar Webinar: Wil jij (weer) werken in zorg en welzijn?
17 mei Bibliotheekbijeenkomst Goes: Wil jij (weer) werken in zorg en welzijn?
***

Aanmelden voor deze nieuwsbrief

Krijg je deze nieuwsbrief doorgestuurd, maar wil je deze nieuwsbrief liever rechtstreeks ontvangen? Meld je dan nu aan en ontvang voortaan de Viazorg nieuwsbrief in je eigen inbox.

Viazorg inspireert en verbindt partners in zorg en welzijn. Alleen samen kunnen we passende zorg en ondersteuning bieden. Samen gaan we voor vitale en gezonde inwoners in onze regio.

***
 
     
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company