Sofiakyla-syysbanneri-for-web
 

"On vilinää, melskettä, helinää helskettä pienten tiukujen"
"Kas, nythän on joulu ja nythän on joulu ja nythän on joulu taas"

Tästä jo arvaattekin, että kyseessähän on

Soffarilaisten joulukirje :-)

Kurkista kanssamme kylän touhuihin

Jos oli kesä vilkas niin syksyllä jatkettiin samaa rataa: retkiä Ähtäriin, näyttelyihin, esityksiin, lähikuntien ulkoilualueille ja mitä ikinä on keksittykään. Itsenäisyyspäivää juhlittiin totuttuun tapaan oman presidenttiparin seurassa tanssien ja ravintolapäivänä herkuteltiin alkuruuasta jälkiruokaan. Tulossa on vielä joulumyyjäiset ja ensi viikolla puurojuhla.

Pääsimme mukaan erilaisiin hankkeisiin, joista digihanke jatkuu vielä ensi keväänä. Työhyvinvoinnin workshoppeja pidettiin henkilökunnalle ja yrityksen arvot, missio ja visio päivitettiin porukalla. Tyhy-päivänä nyrkkeiltiin, ammuttiin ja nautittiin pää- ja käsihieronnasta.

Jännittävin tapahtuma meidän syksyssä oli kuitenkin kuvaukset Arman Alizadin dokumenttisarjaan "Arjen sankarit", joka näytetään tv:ssä ensi vuoden huhtikuussa. Koko Soffarin väki lähti innolla mukaan uuteen kokemukseen ja Arman kuvaajineen otettiin lämmöllä vastaan. Uteliaina odotammekin tv-lähetystä ja silloin meille rakennetaan oma kisakatsomo. Laitamme teillekin siitä tietoa, heti kun päivämäärä on tiedossa.

Klubille mahtuu vielä :-)

Jos haluat mukaan nuorekkaaseen ja iloiseen päivätoimintajoukkoon niin olethan pikaisesti yhteydessä 045 660 1650 petri.haapasalo(at)sofiakyla.fi tai toimistoon 044 906 6900. Asumispaikkojen jonotilannetta voit kysellä myös toimistosta Amandalta.

Soffarilaisten esittelyssä Anne:

Heissan, olen Anne Kollin-Kankainen. Tulin 1.11.2018 innokkaalla asenteella mukaan Sofiakylän porukkaan vastaavaksi hoitajaksi.

Olen työskennellyt hoitoalalla ja kehitysvammaisten kanssa jo pitkään.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja esimiestyön lisäksi olen opiskellut mm. kriisi-, katastrofi-, päihde- ja mielenterveyshoitotyötä. Uusien asioiden oppiminen/opiskelu on mielenkiintoista ja avaa erilaisia näkökulmia moneen asiaan. Työssä jaksaminen ja ihmisen hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Työn ja opiskelujen ohella on myös perheeni kasvanut. Perheeseemme on vuosien myötä liittynyt eri tavoin liuta lapsia ja eläimiä. Voin sanoa olevani myös ylpeä Mammi eli mummu 7 lapselle. Harrastan moottoripyöräilyn lisäksi käsitöitä ja ulkoilua.

Luonteeltani olen avoin, vastuullinen ja asioihin sitoutuva. Suurperheen äitinä olen oppinut organisoimaan jotta arki sujuisi. Tätä taitoa pyrin käyttämään myös työssäni.

Tätä työtä ei voi tehdä yksin vaan tiiminä kohti yhteistä tavoitetta.

"Sydän oikealla puolella"

Vihdoin yksi haaveista on toteutumassa eli Sofian ja Sofiakylän tarina on Janita Virtasen kirjoittamana puettu kirjaksi Sydän oikealla puolella. Kirja tulee kauppoihin helmikuussa ja 22.2 vietämme kirjan julkaisujuhlia. Kirja tulee myyntiin myös kahvioomme ja sitä voi myös tilata ennakkoon amanda.renard(at)sofiakyla.fi

Tähän päätämme tämän kirjeen. Kiitän upeaa henkilökuntaani tästä vuodesta, asukkaita ja asiakkaita arjen ihanista hetkistä ja teitä kaikkia, jotka tavalla tai toisella kuljette matkassamme mukana. Olette kaikki meille arvokkaita.

Rauhallista Joulunaikaa ja tapahtumarikasta vuotta 2019!

Riitta ja Soffarilaiset

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company