OHJAAJA- JA VALMENTAJATIEDOTE 4/2016 25.8.2016 Tulevat koulutukset Tietoa ja taitoa syksyyn. Vahvista valmennusosaamista seurassasi. Tulossa muun m

    Asetukset  
MIMIpaakuva590px ULJAARENA

OHJAAJA- JA VALMENTAJATIEDOTE 4/2016

25.8.2016

***

Tulevat koulutukset

Tietoa ja taitoa syksyyn. Vahvista valmennusosaamista seurassasi. Tulossa muun muassa
Taso II-valmentajakoulutus Oulussa, ja Vierumäellä sekä Valmentaja- ja ohjaajafoorumi 12.11. Aulangolla.

Osaamista ohjaajille Vesitaiturit, Vesi- ja Tekniikkaralli 10.-11.9. ja Vesijumppa 22.-23.10. Tampereella, Aikuisten uintitekniikka 24.9. ja HydroBic 26.-27.11. Helsingissä sekä Vesiralli 8.-9.10. Salossa.
Monipuolinen koulutustarjonta löytyy koulutuskalenterista, jota tilauskoulutukset täydentävät jatkuvasti. Klikkaa mukaan.

***
Juhlaseminaari 12.11.2016 SOME 1200

Valmentaja- ja ohjaajafoorumin ilmoittautuminen on käynnissä!

12.11. Hämeenlinnan Aulangolla järjestetään Valmentaja- ja ohjaajafoorumi, syyskokous, Juhlaseminaari sekä yhteisöllinen Uintiurheilugaala. Lue tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajoitetusti - ole ajoissa liikkeellä! Illan Uintiurheilugaalaan on mahdollista varata omalle seurueelle oma pöytä.

Mukana Valmentaja- ja ohjaajafoorumissa ovat muun muassa arvostettu ja palkittu puhuja Andre Noel Chaker, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo, olympiauimari Jenna Laukkanen ja valmentaja Toni Piirainen sekä KIHU:n johtaja Sami Kalaja.

***
OhjaajanOpasHyppaaVtaituriksi A5 2015

Ovatko Hyppää Vesitaituriksi uimaseurassa –materiaalit sinulle tuttuja?

Tutustu esitteisiin, niitä voit linkittää seuran kotisivuille tai vaikka kurssiposteihin. Hyppää Vesitaituriksi uimaseurassa –ohjaajan opas puolestaan antaa eväitä opettaa uimahyppyjä, vaikka laji ei olisi ohjaajalle ennestään tuttu. Opas sisältää yhteensä 10 opetustuokiota, joissa kussakin on 3-4 uimahyppyharjoitetta. Seurojen puheenjohtajalle / toiminnanjohtajalle on postitettu yksi opas helmikuussa 2016. Oletko jo tutustunut oppaaseen? Voit tilata oman kappaleesi Uimaliitosta: jaana.sinervuo-tarula@uimaliitto.fi. Oppaita on rajallinen määrä.

***
Pisara-logo1

Joko Pisara on käytössä seurassasi?

Lähetä seuran nimi, valmentajien nimet ja sähköpostiosoitteet valmennusryhmittäin osoitteeseen pisara@uimaliitto.fi

Tutustu ja kirjaudu Pisaraan.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä puhelimitse 044-5490346 (arkisin klo 9-16) tai pisara@uimaliitto.fi

***
Selkauinti

Materiaali päivitys

Materiaalipankkiin lisätään syksyn aikana uusia uintitekniikkavideoita ydinkohtineen. Ensimmäisenä löydät selkäuinnin ja selkäuinnin startin.

***
Rintarangan liikkuvuus

Ryhti haltuun hartiarenkaan harjoitteilla

Materiaalipankista löytyy ylä- ja keskivartalon hallintaharjoitteita, jotka ovat tärkeitä ryhdin ylläpitäjiä. Hyvä lapatuki ja olkanivelen hallinta auttaa pitämään liikeradat luonnollisina ja nivelystävällisinä.
Hartiarenkaan harjoitteet ovat suunnitelleet fysioterapeutit Riina Kukkonen, Linda Laihorinne ja Kalle Tuori.

Hartiarenkaan harjoitteet löytyvät materiaalipankista.

***

Jaa videoita Pisarassa

Pisara-palveluun on avattu testikäyttöön, seuran kurssiryhmä. Kokeile ja anna palautetta. Kurssiryhmän sivuille ryhmän ylläpitäjä voi tallentaa mm. kurssi- tai ryhmäkohtaista materiaalia (tiedostoja/videoita), käynnistää keskusteluja eri aiheista ja palauttaa tehtäviä. Ominaisuutta voi hyödyntää esimerkiksi seuran sisäisen koulutuksen työkaluna. Lue lisää.

***

Kiinnostaako psyykkinen valmennus?

Satu Kaski, PsT ja urheilupsykologi on kehittänyt psyykkisen valmennuksen verkkovalmennuksen,
jota voi tehdä itsenäisesti tai osana psyykkisen valmentautumisen prosessia. Urheilija voi valita itselleen juuri niitä harjoituksia, joita kokee tarvitsevansa kyseisellä hetkellä. Jokaisessa osa-alueessa on oma osio myös valmentajalle. Aiheesta lisää.

***

Seuraa Uimaliiton viestintäkanavia

Verkkosivut
Lue Uinti-lehti 3/2016
Facebook
Pisara-osaamiskeskus
Pisara Twitter
Youtube

Iloa altaille!

***

Suomen Uimaliiton kumppanit

MIMIalafooterSPONSSIT 400px
facebook instagram twitter youtube
1px