VI-Banner suora
 

Villa Ilon tuoreimpia kuulumisia

Villa Ilossa tapahtuu. Uusi yksikön vetäjämme, Mira Nurminen on laittanut tuulemaan ja kevätsiivouksen lailla nostanut Villa Ilon tekemisen jälleen uudelle tasolle. HoviKlubi-päivätoimintamme on aktiivista ja klubiemännällämme, Tiina Schröderillä, on asiakkaidemme kanssa hyvä tekemisen meininki. Sen näkee Facebookistamme, kannattaa siis käydä tykkäämässä.

Halusimme tällä kertaa kirjoittaa ihan oman uutiskirjeen kumppaneillemme. Osin siksi, että meillä on paljon uutta kerrottavaa, mutta myös siksi, että olette meille tärkeitä kumppaneita ja haluamme näin kertoa että olemme täällä Valolinnassa myös teitä varten.

Alkuvuonna alkaneen SOTE-hässäkän tiimoilta meilläkin on tehty tarkastuksia ja olemme niistä kovin iloisia. Saimme Heinolan kaupungilta hyviä kommentteja ja muutaman kehitysehdotuksen, joista osan olemme jo toteuttaneetkin.

Myös AVI on hätyytellyt laajennetun tuetun asumisen palvelumallin tiimoilta. Olemme edelleen vahvasti sitä mieltä, että tällaisia välimallin palveluratkaisuja tarvitaan, sillä yksin asuminen ei ole paras ratkaisu oikein kenellekään ja toisaalta kustannuksistakin on pakko pitää huolta. Olemme iloisia siitä, että olemme pystyneet kuuntelemaan asiakkaitamme ja luomaan palvelun, joka vastaa asiakkaittemme toiveita ja tarpeita.

Esittelyssä Mira - Villa Ilon puikoissa

Villa Ilo on tullut minulle tutuksi neljän vuoden ajan, joten oli helppo ottaa uusi rooli toiminnanjohtajana. Innostuneen ja motivoituneen työyhteisön kanssa on mahtavaa työskennellä ja kehittää hoitotyötä Villa Ilossa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja muistihoitaja. Työn vastapainoksi vapaa-aikaa vietän aikaa kesällä mökkeillen. Liikunta on myös minulle tärkeää, kunnostani pidän huolta kuntosalilla sekä lenkkeilemällä. Käsitöitä teen kausiluontoisesti. Olen myös ikuinen opiskelija, haluan kehittää itseäni eri osaamisalueilla.

Tanssia ja taidetta - tapahtuma Villa Ilossa tulevana lauantaina

Tulevana lauantaina olemme järjestäneet Tanssia ja Taidetta -tapahtuman. Tilaisuudessa pääsee maalaamaan oman taulun klo 12:00 Taidemaalari Eveliina Pirhosen opastuksella ja tämän jälkeen klo 13:00 esiintyy Heinolan voimisteluseuran kevätnäytös. Ryhmän valmentajana toimii Villa Ilon oma hoitoapulainen Tytti Kalliokulju. Tapahtuman juontaa HoviKlubin emäntämme Tiina Schröder. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!

Muutama vapaa paikka vielä jäljellä

Olemme alkuvuoden aikana saaneet mukavasti uusista asiakkaistamme jäseniä yhteisöömme. Erityisen iloisia olemme siitä, kun Villa Ilon henki on avoin ja salliva.

Meillä on vielä kesän alla muutama paikka vapaana. Pariskunnalle löytyy yhteinen, 35 m2 kokoinen asunto ja yksin eläville vielä kaksi vaihtoehtoa: toinen asunto on Ainolassa, jossa yhteisö on pieni ja paljon yhteistä tekemistä. Toinen asunto on 4-kerroksen Väinämöinen, jossa voi elää itsenäisesti vaikka avun tarve olisi suuri.

Kesäisin terveisin,

Villa Ilon väki

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company