VI-Banner suora
 

Villiä menoa Heinolassa!

Villa Ilon kesä on alkanut vauhdilla ja meno sen kuin kiihtyy! Päivätoiminta toimii täysillä - mitä onkaan vielä tulossa.

Päivätoimintamme näkyy ja kuuluu

tiinamiika

Villa Ilon HoviKlubi on saanut uuden vetäjän. Tiina Schröder on aloittanut päivätoiminnan ohjaajana 4.6.2018, kaverinaan Miika Toivonen. Ohjaajat tahtovat tarjota HoviTeemamme mukaisesti villiä ja vapaata toimintaa, josta voi ammentaa iloa ja voimavaroja, oman tarpeen mukaan. Toimintaan voi osallistua täysillä, heittäytymällä valon ja ilon retkeen, tai tulla vain katselemaan ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja. Ilahduttavan moni onkin löytänyt tiensä HoviKlubille.

HoviKlubin tarkoituksena on tarjota uusia elämyksiä ja kokemuksia, haluamme löytää jokaiselle mielekästä tekemistä, sekä tukea toimintakyvyn säilymistä. Viihtyisät tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan.

HoviKlubilla olemme tehneet kädentöitä, olemme mm. tutustuneet Kalevalaan ja Sammon taonta on juuri meneillään. Liikunta kuuluu päivittäiseen ohjelmaan. Aloitamme päivän kuulumiskierroksella, jonka jälkeen jumppaamme. Tiistaisin ja torstaisin ohjelmaan kuuluu erilaisia liikuntakokeiluja, liikunnallisia pelejä ja testejä. Kuvat, musiikki, taide ym. luovat menetelmät sisältyvät HoviKlubin ohjelmistoon.

Huomioimme juhlapyhät ja järjestämme ohjelmaa erilaisten teemojen ympärille. Terveyslampi ympäristöineen tarjoaa miellyttäviä aistikokemuksia ja mahdollisuuden nauttia luonnosta, sinne on mukava poiketa kauniina päivinä, onget ovatkin jo valmiina kalojen narraamista varten. Kireitä siimoja… ja kauniita ilmoja.

molkky
riitta
villa

Tervetuloa tutustumaan uusiin palveluihimme ja tiloihin

Tarjoamme uutena palveluna jatkohoitoa sairaalahoidon jälkeen esim. toipumiseen toimenpiteen jälkeen. Meille voi tulla myös, jos tarvitsee lyhytaikaista hoivaa syystä tai toisesta. Olemme saaneet uudet ja toimivat jaksohoidon tilat.

Villa Iloon voi tuoda myös läheisen omaisen kesälomamatkan ajaksi. Kun omaisen pärjääminen huolettaa, olemme täällä läheistäsi varten.

Villa Ilosta saa muistihoitajien palvelut. Teemme muistitestit omille asiakkaille, mutta myös talon ulkopuolisille muille asiakkaille. Varaa vain aika.

Villa Iloon voi muuttaa yhdessä lemmikin kanssa.

Uusien tilojen myötä meillä on vielä muutama vapaa paikka, myös pariskunnalle. Sovi tutustumiskäynti Anvin kanssa, numerosta 040 013 9302.

Henkilöesittely

tiina

Nimeni on Tiina
Aloitin Villa Ilossa toukokuun lopussa. Työskentelen Hovi Klubilla päivätoiminnan ohjaajana, sekä teen perusvuoroja Ilon Väinämöisessä.

Olen aiemmin työskennellyt mm. päivätoiminnan ohjaajana Heinolan Työvalmennuskeskuksessa, sekä hoitajajana Sahanniemen hoitokodeilla. Hoitajaksi olen valmistunut Vantaan Terveydenhuolto oppilaitoksesta. Olen suorittanut myös fysioterapeutin opintoja mm. vanhukset ja fysioterapia.

Olen kotoisin Heinolasta. Minulla on kaksi aikuista poikaa ja yksi lapsenlapsi. Perheeseeni kuuluu avomies ja koira. Vapaa-aikani kuluu läheisten ja ystävien seurassa, veneillen, koiraa ulkoiluttaen, sekä erilaisen liikunnan parissa. Kuulun myös Heinolan Kehitysvammaisten tukiyhdistykseen.

Äitini sairasti dementiaa, joten omaisen/omaishoitajan ja muistisairaan ihmisen elämässä mukana kulkeminen ovat tulleet minulle tutuiksi hänen kauttaan.

Minut tunnistaa pörröisistä kiharista hiuksista, jotka jäävät yleensä kaikkien mieleen, siitä olen saanut lempinimen Pörrö.

Mitähän sitä vielä haastaisin. Huumori, luovuus, toisten kunnioittaminen, jokaisen ihmisen ainutlaatuisuuden ja arvokkuuden ymmärtäminen ovat minulle tärkeitä työvälineitä.
Ilolla ja kiitollisuudella kaikkia tervehtien Tiina

Tulossa kesärientoja

Meidät on kutsuttu Hoivakoti Paavaliin Juhannustansseihin 19.6. Sinne lähdemme sankoin joukoin.

Juhannuksen jälkeisellä viikolla saamme käyttöömme Riksan Hollolan Huilista. Olemme todella innoissamme! Miikka onkin jo hankkinut riksanajokortin ja valmistautuu ajamaan koko viikon, asukkaat kyydissä ympäri Heinolaa. Näette meidät torilla! Muistakaa väistää meitä liikenteessä, kyydissä on arvokas lasti. Kyytiin pääsee halutessaan myös muutkin ikäihmiset Heinolan torilta silloin kun riksa on tyhjä. Toivotaan, että säät hellivät.

Villa Ilon koko poppoo toivottaa kaikille erinomaisen hyvää ja kepeää kesää!

***

Tietosuojasta
Uusi EU:n laajuinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Olemme HoviKoti-ryhmässä sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa. Sinulla on mahdollisuus halutessasi myös poistaa tietosi rekistereistämme. Tämä koskee myös näitä lähettämiämme uutiskirjeitä. Jos haluat edelleen vastaanottaa meiltä uutiskirjeitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme sinulle edelleen muutaman kerran vuodessa ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Jos haluat peruuttaa tilauksen tai poistaa tietosi uutiskirjejärjestelmästä, voit tehdä sen sivun alaosasta löytyvästä linkistä.

***
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company