Villa-Ilo-syysbanneri
 

Syksyiset terveiset Villa Ilosta

Kesä meni taas nopeasti, mielessämme on kivat retket, torille ja kauniiseen Siltasaareen. Grilliruuat ja lettukestit. Sadetta ja aurinkoa.

Syksy on sadonkorjuun aikaa, nautimme syksyn antimista, tuoreista vihanneksista, marjoista ja teemme pikkuretkiä sienimetsään. Seuraamme muuttolintuja ja syksyn väriloistoa lammenranta lenkeillä.

HoviKlubi toiminta toimii arkisin klo 13.00-15.00 ja ravintolapäivää vietämme torstaisin. Salpauksen opiskelijat Päivi ja Kati ovat tuoneet asukkaiden arkeen aktiivisia toimintatuokioita hoivatyön työharjoittelun lomassa. Kesätyöntekijät Laura ja Vilma saavat asukkaiden ja henkilökunnan kiitokset!

siltasaar2

Siltasaaren retkellä kuvatut kauniit istutusalueet ...

vatut2

Sadonkorjuun aikaa ...

Henkilökunnan kuulumisia

Yhteistyö Jyränkölän Setlementin Roheva-projektin kanssa, on tuonut meille uusia työntekijöitä työyhteisöömme.

Työkokeilussa on aloittanut Päivi Paavola ja palkkatuella aloittaa syyskuussa Raija Silvennoinen. Urapolku työkokeilusta palkkatuelle, on ollut palkitsevaa, meillä Tuija Savolainen on päässyt opiskelemaan lähihoitajaksi ja Arja Hyvönen valmistuu koulunkäyntiavustajaksi.

Syksyllä Villa Iloon syntyy vauva, Niina Alanko jää lokakuussa äitiyslomalle.

Palvelumme vahvistuu

Toiminnanohjaaja Mira Nurminen valmistuu muistihoitajaksi, joten meidän muistiosaamisemme vahvistuu.

Meiltä saa muistitestit MMSE, CERAD sekä toimintakykytestit ja toimintakyvyn kartoitukset. Tarjoamme myös tukea muistisairauden eri vaiheisiin. Lokakuussa aloitamme kotiin vietävät palvelut; teemme muistitestit asiakkaan kotona sekä aloitamme kuntouttavat kotikäynnit sekä AAC-tulkkipalvelun.

***

Tervetuloa Villa Iloon

Asumispalveluissamme on muutama paikka vapautunut.

Lisätietoja palveluista ja vapaista paikoista:
Anvi Veirto 040 - 013 9302 tai anvi.veirto(at)villailo.fi

***

Syysterveisin,
Villa Ilon väki

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company