Fbheader
 

Overvejelser og spørgsmål vedr. armbånd, chip, låse, sikkerhed, pålidelighed og CO2 aftryk

7zqjzz8

Hej

2020 og en ny festival og event sæson nærmer sig med hastige skridt.

Med det også en række overvejelser og spørgsmål om armbånd og deres funktionalitet, hvilken lås skal der på armbåndet og hvor stor en rolle spiller sikkerheden?

Skal der chip på armbåndet, hvad skal den i så fald kunne og hvor pålidelig skal den være? Skal der tages hensyn til CO2 aftryk i valget af armbånds materiale?

Spørgsmålene kan være mange når der skal træffes beslutninger om armbåndsløsninger til 2020, hos Nordic Wristbands rådgiver vi gerne.

Giv os et kald eller skriv, så kommer vi med vores bud på løsninger og måske endda også et tilbud, hvis det kunne have interesse.

Nedenfor lidt betragtninger set fra en armbånds leverandørs side, måske noget kan bruges når overvejelserne falder på armbåndsløsninger til 2020.

Med venlig hilsen
Michael Quvang

***
IMG 2850

RPET og vævet armbånd med Tag og Chip inlay til Roskilde Festival 2019

Vi oplever en stigende efterspørgsel på armbånd med Tag og chip/antenne inlay og RFID/NFC løsninger i det hele taget. Den efterspørgsel står vi klar til at imødekomme og rådgive om. Nordic Wristbands har stor erfaring med og ekspertise inden for RFID/NFC og ikke kun i armbånd.

Desværre hører vi også om arrangører, som har bestilt armbånd med Tag og chip, der viser sig at være knap så pålidelige, f.eks. med dårlig læsbarhed, ringe funktionalitet og sikkerhed. I de tilfælde kan det skyldes at Tag'en med chip og antenne er en dårlig fabrikation med løse forbindelser og ingen kvalitetskontrol.

Hos Nordic Wristbands benytter vi kun originale og certificerede chip inlays. Alle vores chip og antenne inlays, hvad enten de sidder på et armbånd, i et betalings kort, i en nøglering eller i en sticker er gennemtestede og 100% funktionsdygtige ved levering.

Vi synes ganske enkelt ikke man skal gamble med sikkerheden i et armbånd med chip hvorpå der kan ligge diverse info og data og måske endda penge.

***
Skrmbillede 2019-12-12 kl. 13.58.58

Mini G-Lock - udviklet af NWB og patentet er repræsenteret eksklusivt af Nordic Wristbands

Sikkerhed i armbånd kan implementeres i forskellige niveauer og efter behov. En af mulighederne er selve låsen på armbåndet. Der findes diverse muligheder og materialer, man kan vælge ud fra.

Er kravet høj sikkerhed til låsen (så den ikke kan tvistes af armbåndet og derved skifte hænder/publikums deltager) kan vi anbefale G-Lock (udviklet af NWB og patentet er repræsenteret eksklusivt af Nordic Wristbands worldwide). Det er en stærk og holdbar lås med to kanaler.

Den findes i 2 versioner, en Mini G og den lidt større G-Lock. Vi vejleder om hvilken type lås til hvilken type armbånd.

***
IMG 2781

NWB Eco-Line Box med eksempler på øko produkter/løsninger

Klima og miljøvenlige løsninger. Nordic Wristbands har i en årrække gået forrest når det kommer til miljø og klimavenlige løsninger med vores eco-line serie. Premium RPET armbåndet (fremstilles af recycled plastik flasker) har længe været et af vores populære øko armbånd. Nu har vi taget skridtet videre og lanceret armbånd i bambus, bomuld og sågar hamp. Sidstnævnte er en meget klima og miljøvenlig løsning pga. af hamp plantens resistens og dens naturlige "opvækst" sker uden benyttelse af pesticider. Tillige er det et meget lækkert og slidstærk armbånd. og så kan det recycles ;-)

Kontakt os gerne hvis du vil høre nærmere om vores eco-line produkter i armbånd, lanyards, ID-Kort, Tags, låse m.v. eller armbånds og lanyard/neckhangers løsninger i det hele taget.

God weekend.

***

Nordic Wristbands

Helsinki | Oslo | Copenhagen | Tallinn | Frankfurt am Main | Zagreb | Strasbourg | Barcelona

 
         
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company