HoviKoti
 

Kesä tulee taas! Eikun se on jo täällä...

...ja sen mukana taas lisää virtaa arjen tekemiseen. Täytyy sanoa, että HoviKodissa on tehty paljon alkuvuoden aikana sellaista työtä, joka ei välttämättä ole näkynyt ulospäin. Olemme valmistelleet loppujen yksikköjen siirtymistä uuteen toimintakäsikirjaamme, joka tarjoaa taas pitkään mahdollisuuksia kasvuun ja ydinideologiamme mukaisesti parhaiden käytäntöjen jakamiseen.

Kansainvälistä kasvua rakentamassa

Olemme neuvotelleet pitkään uuden kansainvälisen hankkeen tiimoilta Aasian suunnalla. Emme ole ihan vielä maalissa, mutta toteutuessaan se nostaa meidät ihan uudelle tasolle sekä yhteistyökumppanina, että suomalaisena hoivatoimijana. Olemme täällä ylpeitä päästessämme viemään kotimaista hoiva- ja hyvinvointialan osaamista ja teknologiaa maihin, joissa vielä opetellaan asioita.

Jos osaat hoivaliiketoiminnan pystytyksen vaikka silmät ummessa, mutta Sinua kiinnostaisi koittaa siipiäsi vähän erilaisessa ympäristössä, jossa pääsee sovittamaan meille tuttuja toimintatapoja paikalliseen kulttuuriin sopivaksi, niin ota yhteyttä (sähköpostitse: info@hovikoti.fi tai puhelimitse: 040 902 2477). Voi olla, että tarvitsemme piakkoin lisää käsipareja.

vesi

SOTE-mahdollisuuksia - yhdessä julkisen ja kolmannen sektorin kanssa

Kotimaan SOTE-jutuista sen verran, että hallituksen hankkeen karahtaminen karille voi luoda meille mahdollisuuksia. Kunnissa ja kaupungeissa joudutaan nyt miettimään etenemistä, vaikkakin pienemmin askelein kuin mitä alkuun oli suunniteltu. Ratkaisuja joudutaan miettimään palvelun laatu edellä, kuitenkin kustannustehokkuus samalla huomioiden. Ei hätää, meillä on siihen ratkaisuja. Väitänkin, että HoviKoti olisi kotimaisena perheyrityksenä ja yhteiskunnallisena yrityksenä julkiselle toimijalle ja yhdistykselle luonnollinen kumppani, joka voisi olla mukana kirittämässä ja sparraamassa myös muiden palvelutuotantoa. Kaikki voittaa kun hyvät käytännöt jaetaan ja meillä on 30 vuoden kokemuksemme pohjalta paljon annettavaa.

Järvistä on jo jäät sulaneet, ehkä samoin on käymässä tekemisen meiningille täällä kotimaassa. :).

Jussi

jussi.peltonen@hovikoti.fi
p.040 902 2477

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company