HH-Banner suora
 

Kesän taikaa, juhannuksen juhlan aikaa

vihta

Keskikesän juhlan aikaa
lintukuoro julistaa
Juhannuksen ajan taikaa
niityt, ahot pursuaa.
Suomen suvi kauneimmillaan
vehreys on vallaton,
kukkaloisto parhaimmillaan
suven alun aikaan on

Jo joutui armas aika ja suven ihanuus

Tulihan se kevät sieltä ... olemmekin toukokuusta asti saaneet nauttia upeista ilmoista. Ulkotyöt, kukkien istutukset, laatikkopuutarhaan siemenien kylvämiset, erilaisia pelejä, grillausta, ruokailua ja kahvittelua ulkosalla - näillä on meidän kesäisen kauniit päivämme täytetty. Unohtamatta runsasta virike- ja ryhmätoimintaa. Haukirannan huvilallakin, Haukijärven rannalla on "tankattu" mielenvirkeyttä ja voimaa.

Olemme viettäneet monia erilaisia hemmotteluhetkiä, tehneet ympäröivään luontoon retkiä mutta nauttineet liikunnan riemusta myös sisätiloissa.

Ravintolapäivää vietettiin upeiden kattausten ja herkkujen myötä. Suurin kiitos siitä emännällemme Sarille. Vau mikä menu, tuoksut ja maut, silmänruoka - upea asettelu. Ei ollut Michelin-tähtiä ravintolassamme mutta täyden kympin ansaitsi ravintolapäivämme.

Hyvän Mielen Talon väki kävi tuomassa Kukan päivän tervehdyksen. Isolla porukalla nautittiin kahvit ulkona ja pelattiin mölkkyä. Mukavaa oli ja tervetuloa "Hyviksen" porukka uudelleen.

Tyylillä, pitkänä letkana ajoivat Konepyöräklubi ry:n motoristit kesäisen kauniina iltana viettämään kanssamme ikimuistoisen illan mukavan jutustelun ja makkaranpaiston merkeissä. Kyseessä oli perinteinen kummitempaus. Mahtava tunnelma, upeita ihmisiä, upeita pyöriä, moottorin pärinää, tyytyväistä hyrinää.

Henkilökunnan kehittämispäivänä mietittiin työn iloa ja siihen liittyviä kysymyksiä. TYKY-päivää vietimme melomalla Maijan ja Helgen saareen nauttien hyvästä ruuasta, saunasta, uimisesta ja yhdessäolosta.

Juhannukseen, keskikesän ilon ja valon juhlaan, mittumaariin valmistaudumme hyvin perinteisin menoin: saunoen koivuvihtaa unohtamatta, koivukoristein ja juhannustaikoja tehden, nauttien hyvästä ruuasta hyvässä seurassa. Lippulaulun kajahtaessa ilmoille nostamme lipun salkoon ja kohotamme kuohujuoman ihanalle suomen kesälle, mittumaarille.

23
51
3

Voimauttava luonto ja seikkailu

Laatikkopuutarhan kylvöjä tehdessä on mieli korkealla ja ajatukset uuden alun odottamisessa. Puutarhan avajaiset vietetiin kesäkuussa itseleivottujen munkkien ja kahvin merkeissä. Saisimmepa kaikki tuoksut ja tunnelman Sinulle tämän uutiskirjeen myötä! Ulkoilu ja luonto on lääkettä. Hopeaharjun pihapiirissä onkin hyvä lenkkeillä, pelata ja viettää aikaa ystävien kanssa. Luonnossa ihmisen mieli lepää…

Vapaat paikat - aina kannattaa kysyä....

Kysy ihmeessä Hopeaharjun vapaita paikkoja. Tällä hetkellä palveluasumisessa on muutama paikka vapaana. Meillä voit voimautua lyhyemmälläkin jaksolla. Voit tulla itsemaksavana tai kunnan palvelusetelillä. Olemme monessa kunnassa palvelusetelituottajana.

Henkilöesittely

 1

Moikka, olen Sanna Bordi ja työskentelen Hopeaharjussa. Valmistuin vuonna 1997 lähihoitajaksi, mutta ajauduin valmistumiseni jälkeen ihan muuhun alalle töihin. Hopeaharjuun tulin viime kesänä miettien, mitä haluan tehdä isona.
Tätä ennen työskentelin UTU ELEC OY:llä (ent. Urho Tuominen) 17 vuotta ja viimeiset kolme vuotta olin lasten kanssa kotona.
Asun Nakkilassa mieheni ja lasteni kanssa. Meillä on kolme kissaa ja kaksi hevosta. Vapaa-aikani meneekin pääsääntöisesti hevosia hoitaen ja lasten kanssa touhuten. Olen ollut tyytyväinen Hopeaharjussa työskentelyyn ja haaveissa on kouluttautua lisää. Rentoa kesää kaikille <3

Tulevia tapahtumia

Omaistenpäivä elokuussa on seuraava suurempi tapahtuma Hopeaharjussa. Kesän aikana teemme kesäretkiä, teatteriretken ja Pori Jazzeilla käymme perinteisesti, siellä jos missä
muuallakin on kiva tavata tuttuja. Käy moikkaamassa!

Hopparin poppoo toivottaa Sinulle kedon kukkien kera

ihania saunahetkiä, kesäisiä retkiä ja aurinkoista juhannusta!

***

Tietosuojasta

Uusi EU:n laajuinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Olemme HoviKoti-ryhmässä sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa. Sinulla on mahdollisuus halutessasi myös poistaa tietosi rekistereistämme. Tämä koskee myös näitä lähettämiämme uutiskirjeitä. Jos haluat edelleen vastaanottaa meiltä uutiskirjeitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme sinulle edelleen muutaman kerran vuodessa ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Jos haluat peruuttaa tilauksen tai poistaa tietosi uutiskirjejärjestelmästä, voit tehdä sen sivun alaosasta löytyvästä linkistä.

***
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company