Villa-Ilo syysbanneri-for-web
 

Joulu on taas, joulu on taas...

Niin se on syksy vierähtänyt ja joulu on jo ovella. Joulun tuloon on valmistauduttu pitämällä puurojuhlat, joita vietimme asukkaiden ja omaisten kanssa. Jälkiruuaksi olivat pikku apulaiset leiponeet herkullisia pipareita.

Hoviklubin kuulumisia ja syksyn satoa

Syksyn odotetuin tapahtuma oli Syystanssit. Ne järjestettiin yhteistyössä Valolinnan muiden hoivapalveluiden tuottajien kanssa. Yhdessä Aurinkolinnan ja Mäntylän asumispalveluiden kanssa saimme aikaan hauskat tanssit ja jalalla laitettiin koreasti oikein kunnolla.

Lokakuussa vanhustenviikolla Villa Ilossa vietettiin avoimia ovia. Silloin oli mahdollisuus tutustua päivätoimintaan, vapaina oleviin asuntoihin sekä hoivapalveluihin. Teimme myös muistitestejä halukkaille.

Marraskuun harmauteen meille toi iloa karvakavereiden vierailu, Paavo-koira ja Aune-kana kävivät kylässä. Molemmat saivat rapsutteluja tasapuolisesti.

Vapaat paikat

Palvelukeskus Villa Ilossa on vapaana viihtyisä, tilava kaksio ja kaksi tilavaa yksiötä. Tervetuloa tutustumaan asumiseen ja palveluihimme.
Meille voit muuttaa myös lemmikin kanssa.

Tiedustelut Anvi Veirto 040 013 9302

Tapahtumarikkaan vuoden jälkeen on hyvä hiljentyä joulun viettoon. Haluamme toivottaa oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company