banner header 2019
 

VALMENTAJATIEDOTE 1/2020

25.02.2020

Tämä uutiskirje ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa ja se tarjoilee seuratoiminnan valmennukseen, koulutustoimintaan, osaamisen kehittämiseen ja huippu-urheiluun liittyvää ajankohtaista sisältöä.

***
web header 2020 1

Arena Helsinki Swim Meet 2020

Kevään kansainvälinen Arena Helsinki Swim Meet kisataan Mäkelänrinteen uintikeskuksessa 25.-26. maaliskuuta. Tapahtuman liput ovat myynnissä lippu.fi verkkokaupassa. Mukana Suomen kärkiuimareiden lisäksi kansainvälisiä huippuja muun muassa viime kesän MM-hopeamitalisti Henrik Christiansen Norjasta. Lue lisää kilpailuista tästä.

***
Kuva nettiuutiseen syyskokousvalinnat 2017

Uimaliitto etsii nuorten valmennuksen kehittäjää

Haemme yhdessä Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön kanssa innostunutta ja motivoinutta henkilöä Nuorten valmennuksen kehittäjäksi tukemaan nuorten uimareiden polkua aikuismenestyjiksi 2020-luvulla. Lue lisää tästä. Lisätietoja antaa 27.2. klo 12-16 ja 5.3. klo 9-12 toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen, puh. 040 5499 626.

***
suomisport

Koulutusten ilmoittautumiset tehdään Suomisportissa

Koulutustapahtumien ilmoittautumiset ovat käynnissä Suomisportissa Suomisportissa. Uimaliiton koulutukset löydät Suomisportista tägillä uimaliitto tai Uimaliiton nettisivujen tapahtumakalenterista. Koulutustarjontaa täydentää tilauskoulutukset, joita seurat voivat tilata tarpeidensa mukaan täältä.

Koulutuksiin liittyviin kysymyksiin saat apua koulutuspäällikkö Joni Toivolalta: joni.toivola@uimaliitto.fi, p. 050 547 2578.

***
vierumaki RGB

Seuraava Uinnin TASO 1 valmentajakoulutus järjestetään Vierumäellä

Seuraava uinnin TASO 1 valmentajakoulutus järjestetään 18.-19.4. ja 9.-10.5.2020. Koulutuspaikkana on Suomen Urheiluopisto Vierumäki. Koulutus antaa valmentajalle perustiedot ja -taidot lapsuus- ja valintavaiheen uimareiden kehityksestä ja valmentamisesta. Koulutusmaksu 455€ (sis. koulutus, materiaalit, majoitus 2hh, ruokailut). Kouluttajana toimii Antti Kauhanen. Lisätiedot koulutuksesta Uimaliiton koulutuspäällikkö Joni Toivolalta: joni.toivola@uimaliitto.fi. Ilmoittaudu mukaan tästä.

***
valmentajaverkosto kuvake

Valmentajaverkosto sai alun Seppälöiden tarinalla

Keskiviikkona 5. helmikuuta Uimaliiton toimistolla kokoontui ensimmäinen Valmentajaverkoston tapaaminen, jonka tarkoituksena on kehittää keskustelun ja tiedonjaon kulttuuria, ja sitä kautta myös suomalaista uintiurheilulajien valmennusosaamista. Lue lisää valmentajaverkoston tapahtumasta tästä.

Seuraava Valmentajaverkoston tapahtuma järjestetään 6. toukokuuta Pitäjänmäellä Helsingissä klo 18-21 - ilmoittautumaan pääset tästä.

***
Aikarajat 2

Tiedotettavaa valmentajille

Uusia uinnin arvokisojen valintakriteerejä on julkaistu uimaliiton verkkosivuilla: 15-20.12.2020 Abu Dhabin Lyhyenradan MM-kisojen valintakriteerit ja 25.7-18.8 Fukuokan MM-kisojen valintakriteerit.

Valintakriteerit löytyvät täältä.

Uimaliitto tuottaa kaikista SM-uintien finaaleista kilpailuanalyysit valmentajien käyttöön. Uudet 2019 lyhyenradan SM-uintien kilpailuanalyysit löytyvät täältä.

***
kuvitus hairinta

Häirintävapaa urheilu -koulutuskiertue urheiluseuroille

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry, Väestöliitto ja Suomen Olympiakomitea järjestävät yhteistyössä liikunnan aluejärjestöjen kanssa koko maan kattavan koulutuskiertueen urheiluseuroille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä urheiluseurojen valmiutta ennaltaehkäistä ja puuttua niin häirintään kuin muuhun epäasialliseen käytökseen. Lue lisää.

***
suomen valmentajat

Liity Suomen Valmentajien jäseneksi!

Suomen Valmentajien ja sitä kautta myös Suomen Uintivalmentajien jäseneksi voi liittyä jokainen urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö tai yhteisö. Lue lisää jäsenyydestä ja jäseneduista tästä.

***

Tilaa Uimaliiton uutiskirjeitä

Uimaliitto tiedottaa säännöllisesti toiminnastaan uutiskirjein, jotka jaetaan sähköpostitse eri kohderyhmille. Tilaa uutiskirjeitä täältä. Jaathan tietoa seurassasi eteenpäin, ja muistuta valmentajia ja ohjaajia tilaamaan Valmentajatiedotetta!

***

Suomen Uimaliiton kumppanit

Madmimi Footer 2020 3
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company