banner header 2019
 

VALMENTAJATIEDOTE 2/2020

19.05.2020

Tämä uutiskirje ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa ja se tarjoilee seuratoiminnan valmennukseen, koulutustoimintaan, osaamisen kehittämiseen ja huippu-urheiluun liittyvää ajankohtaista sisältöä.

***
Suomi koronavirus

Ajankohtaista asiaa koronaviruksesta

Uimaliiton sivuille on koostettu ajankohtaista asiaa koronaviruksesta ja sen vaikutuksista toimintaan. Lue lisää tästä.

***

Uimaliitossa valmistellaan tukipakettia seuroille

Uimaliitto tulee tukemaan jäsenseurojaan koronaviruspandemian aiheuttamissa vaikeuksissa. Luvassa on sekä välitöntä taloudellista tukea että välillistä tukea hinnoittelussa esimerkiksi Uimaliiton koulutuksissa ja palveluissa.

Tukipaketin kokonaisuutta päästään arvioimaan, kun varmistuu voiko uusi uintiurheilun toimintakausi käynnistyä normaalisti 1. syyskuuta ilman valtiojohdollisia rajoitteita.

***
Aikarajat 2

Valmennuksen ytimeen kohdistuva blogisarja alkaa

Uutena sisältönä Uimaliiton nettisivuilla aloittaa valmennuksen ytimeen kohdistuva blogisarja. Uimaliiton valmennustiimi ja valmennuksen eri osa-alueiden ammattilaiset valmennuksen huipulta avaavat blogeissa omia ajatuksiaan konkreettisista päivittäisvalmennukseen liittyvistä asioista.

Blogisisältöjen ilmestymistahti on noin kerran kuukaudessa ja sisällöt tulevat olemaan hyvin vaihtelevia. Tutustu blogisarjaan ja alla oleviin valmennukseen liittyviin uutisiin alla olevista linkeistä:

Puhetta valmennuksen ytimestä vai sen ulkopuolelta?

Yksilön intohimoinen valmentaja

Urheilijalle ruokaa paljon, monipuolisesti ja säännöllisesti

Pohdintaa valmennuksen suunnittelusta – back to basics

***

Uinnin maajoukkuetoiminnan muutokset

Koronaviruspandemian aiheuttamat poikkeusolot vaikuttavat myös Uimaliiton maajoukkuetoimintaan. Kevään ja kesän tapahtumien peruuntumisen vuoksi maajoukkuetoimintaa suunnitellaan uudelleen.

Uimaliiton valmennustiimi seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti ja reagoi tarpeen mukaan. Lue lisää tästä.

***
Education 2018880 003d7c

Kevään koulutuksia siirretty syksyyn

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kevään koulutuksia on uudelleenjärjestelty. Uudet ajankohdat päivittyvät Uimaliiton tapahtumakalenteriin. Koulutuksia voi etsiä tapahtumahausta valitsemalla suodattimeksi ”Koulutus”.

Seuroilla on edelleen mahdollisuus toteuttaa osaamisen kehittämistä myös omilla tilauskoulutuksilla, jolloin koulutus voidaan varmuudella toteuttaa juuri omalle seuralle sopivalla ajankohdalla ja tavalla. Tilaa koulutus tästä.

Lue koko uutinen tilauskoulutuksiin liittyen tästä.

Lisätietoa koulutuksista koulutuspäällikkö Joni Toivolalta joni.toivola@uimaliitto.fi, puh. 050 547 2578.

***
suomisport

Koulutusten ilmoittautumiset tehdään Suomisportissa

Uimaliiton koulutustapahtumien ilmoittautumiset tehdään Suomisportissa. Koulutukset löydät Suomisportista tägillä uimaliitto. Suomisportin ulkoasu on uudistunut kevään aikana, joten käy tutustumassa palveluun tästä.

***
valmentajaverkosto kuvake

Seuraava valmentajaverkoston tapahtuma siirretty syyskuulle

Suomalaisen uintiurheilun valmennusosaamisen jakamiseksi Uimaliitto on käynnistänyt valmentajaverkoston. Helmikuussa aloitettu valmentajaverkosto oli tarkoitus jatkua toisella tilaisuudella 6. toukokuuta. Tämä tilaisuus siirrettiin ja sen uusi ajankohta on 16. syyskuuta illalla ja paikkana Sporttitalo Helsingissä.

Valmentajien kannattaa varata ajankohta kalentereihinsa, tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset valmentajaverkostoon tästä.

***
suomen valmentajat

Liity Suomen Valmentajat ry:n jäseneksi

Suomen Valmentajien ja sitä kautta myös Suomen Uintivalmentajien jäseneksi voi liittyä jokainen urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö tai yhteisö. Lue lisää jäsenyydestä ja jäseneduista tästä.

***

Tilaa Uimaliiton uutiskirjeitä

Uimaliitto tiedottaa säännöllisesti toiminnastaan uutiskirjein, jotka jaetaan sähköpostitse eri kohderyhmille. Tilaa uutiskirjeitä täältä. Jaathan tietoa seurassasi eteenpäin, ja muistuta valmentajia ja ohjaajia tilaamaan Valmentajatiedotetta!

***

Suomen Uimaliiton kumppanit

Madmimi Footer 2020 3
 
 
Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company