AVID VENUE S6L – the Next Stage in Live Sound Venue S6L er den største og nyeste i rækken af de efterspurgte Venue live mixing systemer, som nu forha

     
CyberNewsheader0112

AVID VENUE S6L – the Next Stage in Live Sound

S6L PremiumFamily 600

Venue S6L er den største og nyeste i rækken af de efterspurgte Venue live mixing systemer, som nu forhandles eksklusivt i Danmark af Cyber Farm. Her er tale om et helt igennem skalerbart og modulært system, der kan tilpasses ethvert live job uanset størrelse og krav. Venue S6L har en enorm processorkapacitet, der kan håndtere et rekordstort antal kanaler og masser af 64-bit AAX plug-ins. Integrationen med Pro Tools er selvsagt uden sidestykke, og systemet interfacer også med Dante, MADI, Thunderbolt mm. Læs alle detaljerne her. Har du planer om investering i markedets hotteste live pult system, er der meget snart mulighed for en hands-on demo. Ring til os eller skriv til info@cyberfarm.dk, hvis du vil høre nærmere.

Universal Audio lancerer nye Apollo interfaces

Apollo 8P Front Back 400x72

Universal Audios populære Apollo interfaces er nu kommet i nye Thunderbolt udgaver med op til 8 preamps, nye monitorfunktioner på frontpanelet, nye convertere og en ny plug-in pakke. Samtidig er Apollo Quad relanceret som FireWire interface til en lavere pris. De nye Apollo 8 Duo og Apollo 8 Quad og Apollo Firewire er til levering med det samme.

TC Clarity X surround monitor controller

TCclarity-x-family600x334

TC Electronics nye high-end surround monitor controller er rettet mod broadcast lydteknikeren, som her får de bedst tænkelige værktøjer til at lave et præcist og velbalanceret mix, hvor dialog og tale fremstår klart og tydeligt. Kalibreret lytning er nøglen til det gode mix, så en kalibreringsmikrofon følger med foruden en lille fiks remote. Og så selvfølgelig en perlerække af smarte TC metre, der giver præcis visuel feedback, herunder et helt nyt "pas på dine ører"-meter.

UGO - gaven til den musikglade konfirmand

ug-wls1-blu 1

UGO er den absolut bedst lydende bluetooth højttaler i sin klasse. Den perfekte gave ikke kun til en teenager, men til alle med hang til bedre lyd end den indbyggede i telefonen. Du kan streame musik fra telefon eller tablet op til 30 m og bruge den som "handsfree" til at telefonere. Der er indbygget FM-radio, og via line-indgangen kan den bruges som forstærker til virtuelle instrumenter på din iPad.

UGO BT lineup sm

Sidste frist for Sonnox og McDSP tilbud

SonnoxSoundDesignVideo
 
V6banner
facebook
1px