Hej og glædeligt forår! Vi har startet det tidlige forår med at opdatere vores webshop med nyt layout og ikke mindst, med masser af nye, lækre varer

      Webversion   Videresend  
Nyhedsbrev Marts Workstyle

Hej og glædeligt forår!

Vi har startet det tidlige forår med at opdatere vores webshop med nyt layout og ikke mindst, med masser af nye, lækre varer på hylderne! På billedet herover ser du f.eks. det aller seneste - et super-lækkert cover i kalveskind til din iPhone. Prisen er ligeså lækker - kun 279kr. (Ja, kald det bare forårs-kuller..)

Vi håber du har tid til at besøge os og vi glæder os til at betjene dig igen. Lige nu giver vi forsendelsen når du køber for kun 300kr, så kig lige en ekstra gang på nyhederne herunder!

Mange hilsner fra

Maja & Co.WorkStyle.dk

Et udpluk af vores nyheder

Imagine kit WorkStyle

Mangler du et gavesæt, måske til konfirmanden? Så er vores gavesæt "Imagine" lige sagen.
Det består at en smart notesbog med flot indbinding og teksten "Imagine" påtrykt ved siden af de populære fredssymboler, samt en lækker ball-point pen (inkl. et par ekstra refills til pennen.) Det hele for kun 249kr..
Hvad bedre til at ledsage din konfimationstale om den fremtid man skal til at forestille sig som konfirmand?

***
PPP Venezia Omslag

Åh Venezia - Venedig, en af verdens smukkeste byer.
Vores notesbog af samme navn er lavet med et hårdt og robust omslag, med et "luft-foto" af Venedig som det så ud i 1600-tallet. Præget, så det også kan mærkes!
Den er linjeret, har 192 sider og kan ligge helt fladt når du skriver i den. Og så ser den smuk ud i bogreolen - vi har testet! Læs mere om den her.

***
CIAK Notebook Lime

Vores klassiker har fået småfolk.
Sidste års mest populære notesbog hos os, var den smukke italienske CIAK notesbog. Nu kan du få den i hele tre størrelser og den har stadig det lækreste papir i branchen. Hele 256 sider, tykt, syrefrit, klor-frit papir, som elsker både blæk og blyant.

Vi har den i sort, rød og en ny, lækker lime-farve!

***

Kig forbi på WorkStyle.dk - der er meget mere nyt!

facebook pinterest twitter
1px