Bliv klar til det nye Sibelius Om kort tid kommer der en ny udgave af Sibelius. Samtidig introduceres et nyt abonnementsystem, hvor du kan få nye fun

     
Sib7.5 banner590x211

Bliv klar til det nye Sibelius

Sib8 WriteMusic 430x260

Om kort tid kommer der en ny udgave af Sibelius. Samtidig introduceres et nyt abonnementsystem, hvor du kan få nye funktioner i programmet, så snart de er klar. Opdaterer til Sibelius 7.5 nu og få den nye udgave gratis inkl 12 mdrs abonnement på updates.

Nye funktioner i Sibelius

Sib8 SurfacePro 430x260

I den nye udgave bliver der muligt at tilføje kommentarer og noter direkte i noderne, man kan zoome ind og ud med multitouch bevægelser på en trackpad og endda skrive noder med en pen på en Surface Pro 3 tablet. Det bliver også nemmere at aktivere og flytte Sibelius til en anden computer. Læs om de nye funktioner her.

Sibelius 8 – eje eller leje?

Sibelius BoxLeft

Kommende Sibeliusbrugere kan vælge mellem at abonnere på Sibelius på års- eller månedsbasis eller købe programmet til ejendom. Ejer du allerede en Sibeliuslicens mellem version 1 og 7.5, kan du opdatere til den nyeste udgave og få gratis updates i 12 måneder herefter.
Læs mere om de nye muligheder på vores Sibelius blog.

Wallander NotePerformer

NotePerformer-BoxShot-Large

Denne Wallander er ikke en svensk polis, men en dygtig programmør, som har lavet et smart og meget vellydende lydbibliotek til Sibelius. NotePerformer kan "kigge frem" i partituret og bliver dermed i stand til at frasere mere musikalsk og dynamisk end Sibelius' egne lyde. NotePerformer er supernemt og hurtigt at bruge, fylder næsten ingenting og kan bruges med Sibelius 7, Sibelius 6 og Sibelius First.

Rabat på PhotoScore når du opgraderer Sibelius

Photoscore7-140x172

Scanning af noder er tidsbesparende, og med PhotoScore 7 kan du endda scanne noder ved hjælp af billeder, du har taget med din mobil og gemt i pdf-format. PhotoScore kræver blot, at de scannede eller affotograferede noder er i en rimelig kvalitet.
Nu kan du spare 275 kr på den professionelle udgave af PhotoScore 7 Ultimate, når du opgraderer Sibelius. Køber du f.eks. en upgrade fra v. 6 eller ældre til version 7.5 kan du i webshoppen tilvælge PhotoScore med rabat.

Lær Sibelius på 3 dage

OleVisby2

Ole Visby er ikke kun en fremragende musiker, men har også det sorte bælte i Sibelius. Han er en af de mest rutinerede undervisere på Artlabs Sibeliuskurser, hvor der stadig er få ledige pladser på de kommende kurser i juni i hhv Aarhus og Odense.

facebook
1px