Nieuwsbrief 1 Mei 2013 GESLAAGDE INTRODUCTIE HISWA 2013 Wat een enthousiaste reacties heeft DinghyGo mogen ontvangen bij haar debuut. Om verlegen v

     
DinghyGo email header logo

Nieuwsbrief 1

Mei 2013

DinghyGo email header
***

GESLAAGDE INTRODUCTIE HISWA 2013
Wat een enthousiaste reacties heeft DinghyGo mogen ontvangen bij haar debuut. Om verlegen van te worden! Inmiddels heeft Friesland Watersport al behoorlijk wat leveringen mogen verzorgen en heeft de familie Bokma de cash-back actie gewonnen. Hartelijk bedankt voor je warme onthaal en veel vaarplezier nieuwe DinghyGo sailors :)

DEMONSTRATIE VIDEO
Tijdens de ANWB Kampeerdagen 2013 hebben we video opnames gemaakt van het vaarklaar maken van DinghyGo. Klik hiernaast om het filmpje te bekijken. Uitpakken, installeren, opblazen, optuigen en varen maar!

DinghyGo email proefvaart moederdag

Proefvaren zondag 12mei

MOEDERDAG PROEFVAARDAG
Op zondag 12 mei kan je van 11.00 - 17.00 uur vrijblijvend proefvaren met DinghyGo in Grou. Wellicht een leuke verrassing voor moeders!? Het adres is Theehuis, Meersweg 9, Grou. Als DinghyGo sailor ben je natuurlijk ook welkom voor aanvullende uitleg, oefening of gewoon voor het vermaak.

DinghyGo email symbol

DinghyGo stel zich voor

DINGHYGO STELT ZICH VOOR
DinghyGo vertelt regelmatig iets over haarzelf via Twitter en Facebook:
* Ik heb 4 rvs ogen, waaraan ik in je davits kan hangen.
* Wist je dat ik overdruk ventielen heb, waardoor je mij niet te hard kan oppompen?
* Trendy doen? Probeer dan eens met mij te SUP-en (Stand Up & Sit-Down Paddling).

DEEL JE ERVARINGEN
Als pionier zijn wij erg benieuwd naar je ervaringen met DinghyGo. Schroom niet om je ervaringen en eventuele suggesties met ons te delen. We vinden het ook leuk als je je DinghyGo foto of video via Facebook, Twitter of email stuurt. Vertel welk avontuur jij met DinghyGo hebt beleefd en wij vermelden het voor je op onze website en in onze nieuwsbrief.

***
email facebook twitter youtube
1px