Nieuwsbrief 2 Augustus 2013 DINGHYGO S SNEAK PREVIEW We zijn druk bezig met de ontwikkeling van DinghyGo 2.0 en haar kleine zusje DinghyGo S, 's we

     
DinghyGo email header logo

Nieuwsbrief 2

Augustus 2013

DinghyGo email header
***
DinghyGo S 7162 sneak preview

DinghyGo S sneak preview

DINGHYGO S SNEAK PREVIEW
We zijn druk bezig met de ontwikkeling van DinghyGo 2.0 en haar kleine zusje DinghyGo S, 's werelds kleinste (220cm) opblaasbare zeilboot. Ken jij nog vrijwilligers (zeilers 6-8 jaar) voor zonnige DinghyGo S opnames in Augustus in Friesland?

Klanttevredenheidscijfer-8,8

DINGHYGO KLANTTEVREDENHEID
DinghyGo is erg trots, omdat ze een 8,8 als rapportcijfer heeft gekregen voor haar 1e klanttevredenheidsonderzoek. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de suggesties van DinghyGo sailors voor verbeteringen. Erg bedankt!

DINGHYGO SAILORS
DinghyGo sailors zijn avontuurlijke mensen die houden van plezier en vrijheid op het water in harmonie met de omgeving. De familie Lindeque is daar wel een heel goed voorbeeld van. Samen met hun zeilschip Silhouette en DinghyGo zijn zij begonnen aan hun zeiltrip rond de Atlantische Oceaan. Hun missie is: "Having a family adventure". Be safe & enjoy fam. Lindeque!

Silhouette ocean route
DinghyGo video insert inpakken tassen thumbnail

DinghyGo instructie video

INSTRUCTIE VIDEO
Onlangs hebben we de DinghyGo instructie video's per mail verstuurd. Heb je ze als DinghyGo sailor nog niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje. Hiernaast vind je een link naar de boot inpak instructie video op Facebook.

ANWB-Kampeerdagen-2013-banner

DinghyGo @ANWB Kampeerdagen2013

DINGHYGO GOES CAMPING
Op 20 en 21 april heeft DinghyGo voor het eerst gekampeerd en proef gevaren tijdens de ANWB Kampeerdagen 2013.

DinghyGo ANWB Kampeerdagen proefvaren 2

DinghyGo proefvaren @ANWB Kampeerdagen2013

De familie Smorenburg is de gelukkige winnaar van de ANWB cash-back actie. Het was een zeer geslaagd outdoor event dankzij het vriendelijke kampeerpubliek, de perfecte ANWB organisatie en het lekkere weer.

Waterkampioen-Open-Zeilboten-weekend-logo

WATERKAMPIOEN ZEILBOTEN WEEKEND
Friesland Watersport en DinghyGo hebben op 29 en 30 juni in Bruinisse mogen deelnemen aan het grote Open Zeilboten Weekend 2013 van de ANWB Waterkampioen. Bezoekers konden zich daar vrijblijvend laten informeren en proefvaren.

DINGHYGO INTRODUCTIE ENGELAND
DinghyGo beleeft van 13 t/m 22 September haar 1e buitenlandse beurs avontuur tijdens de Southampton Boat Show, waar ze wordt voorgesteld aan het Engelse vaarpubliek. DinghyGo is daar te zien vlakbij de ingang op standnummers A068 & A069. We look forward to meeting you!

19090-SBS2013 ExhibitorBanners 468x60px-V2

DinghyGo @Southampton Boat Show 2013

***
email facebook twitter youtube
1px